2777
2789
عنوان

فامیلامون

317 بازدید | 28 پست

یه گروه فامیلی تو وات تشکیل دادن واتساپ مامانم(که منم بابت کلاسام ازش استفاده می کنم)رو اد کردن تو گروه

ولی اسم مارو نمیارن انگار ما تو گروه نیستیم

کلا این فامیلامو دوست ندارم در واقع حسی نسبت بهشون ندیدم هیچ وقت به ما محبت نکردن فقط آزار و اذیت هایی که به پدر و مادرم میکردنو یادمه

اوندفعه عکس خانوادگی گذاشتن که همه بودن به جز ما

تولد همه رو تبریک میگن جز ما

حال همه رو میپرسن جز ما

من از این فامیلام هیچ انتظاری ندارم و میدونم در آینده بدون کمک اونا موفق خواهم شد

الانم فقط رابط ما مامانبزرگ پیرمه و اصرار پدر مادرم وگرنه من باهاشون رابطمو قطع می کنم

ولی وقتی الان میرم واتساپ خیلیییی اذیت میشم اینچیزا رو میبینم 

به مامانم میگم لفت بده قبول نمیکنه

به نظرتون چیکار کنم😔

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

خودت لفت بده

چه معنی داره جایی باشید که حرص میخورید

من تو هیچ گروه فامیلی نیستم 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط لفت  

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
شمام اهميت ندين مهم نيست

نمژ تونم دیروز کلاس داشتم رفتم واتساپ حالم بد شد کلاسامو هم کنسل کردم😭

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
فقط لفت    

مامانم قبول نمیکنه😭😭😭😭

اگ لفت بدی میگن حسودی کرده بنظرم فق بخونین پیامارو یا رد شین ازشون و اگر جایی بحث گروه شد خودت یا مامانت بگه والا ما واس احترام موندیم وگرن وقت این مسخره بازیارو نداریم اینطوری ضایع میشن

وچه تازیانه ها که نخوردیم از زبانهای خود عزیز کرده!!!!
خودت لفت بده نگو محل نزار

آخه وات مامانمه 

اونم قبول نمیکنه😓

مامانم قبول نمیکنه😭😭😭😭

لفت بده بعد گف گروهه کجاس؟ بگو نمیدونم لابد خودشون حذف کردن

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
خودت لفت بده چه معنی داره جایی باشید که حرص میخورید من تو هیچ گروه فامیلی نیستم 

مامانم قبول نمیکنه آخه واتساپ مامانمه

وگرنه من با شما موافقم❤