2777
2789
عنوان

کرونا

228 بازدید | 13 پست

خانما علایم کرونا تا چند روز. بعد مشخص میشه و اینکه اگر کسی مبتلا باش و علامت نداشته با شه هم ناقل؟

من پنج روز پیش رفتم یه مغازه و الان میگن خانمه تب کرده شدیدو تست کرونا داده خیلی میترسم 

خودم تنها

ماسک نداشتین؟

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازپنج تاچهارده روز

بله افراد بدون علامت ناقلن 

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

یکی از دو ستان همسرم تو یه شرکتی کار میکرده ابدار چیشون کرونا داشته همه اون شرکتو ساخنموم کرونا گرفته بودن قرار بود بیان خونمون خدا رو شکر نیومدن فرداش تست داده بودن مثبت بود نیومدن میگفت کلی بدن درد و تب لرزز داشتن زنش و بچشم گرفته بودن ولی میگفت تو گلوشون بوده هنوز نرفته بوده تو ریه رفتن دکتر با قرش و امپول اینا خوب شدن

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج