2821
2789

من بچم هشت ماهشه بردمش دکترگفت قطره آهنو شبا بهش بده منم اینکارو میکنم یه ساعت بعدش میخوابه تا فردا

❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤                         ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐

من بچه ام ۸ پاهشه از کوچیکی خونه رو ساعت ۹ و نیم تاریک میکردم دیگه ۱۰ میخوابید الانم همینطکره اگه مهمونی ای جایی باشیم خیلیی کلافه نیشه و نزدیکای ساعت ۱۰ نق میزنه

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماام تاریک میکنیم دخترمن خیلی وروجکه

خب خوابشو تنظیمم باید بکنی مثلا من دیگه از ۶ عصر خواب نمیزلرم بره یجوری از اول صبح تنظیم کردم که دیگه خواب عصرش تا ۶ بیشتر نباشه

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

دختر من ده ماهشه

ساعت ده تا یازده میخوابه 

صبح ساعت نه بیدار میشه

طول روز یکبار  ساعت ۱۲ میخوابه

یکبار چهار عصر تا پنجو نیم

دو سه ساعت قبل خوابش بازی هیجانی نمیکنیم 

بهش دمنوش بابونه میدم

چراغا رو خاموش میکنم ده دقیقه ای میخوابه

من فک میکنم چون صبحازیادمیخاب اینجوره....اگ ام نخابونمش کلی نق میزن

به مرور باید خواب صبحش رو یک ربع یک ربع کم کنی یکدفعه زود بیدار نکنی 

هر روز یک ربع زودتر بیدارش کنی تا برسه به اون ساعت که میخوای

2825