2777
2789
عنوان

تجربه زایمان

258 بازدید | 50 پست

اگر از زایمان طبیعی یا سزارین تجربه دارین بگین خوب بود یا بد  و دلیلش هم بگین ..😍😍سزارین رو بگین بی هوشی بهتر یا بی حسی و اینکه سوند درد داره ؟؟شکم رومیگن فشار میدن ادم میمیره راسته؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای ازون حرفت خندم گرفت،گفتی شکم رو فشار میدن ادم میمیره😂😂😂😂🤣🤣

نمیدونم من از طبیعی میترسم  سزارین اختیاری دنبالشم دکترم میگ نامه از روانپزشک بیار  اوکی میشه ولی اینجا شنیدم شکم فشار میدن ادم میمیره از درد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من دو تا طبیعی زایمان داشتم خوب بود سوالت چیه

دردش مثل درد پریوده؟؟ و چند ساعته

من دوتا زایمان طبیعی داشتم

درسته دردش زیاده، ولی خوبی که داره اینه که درد تا لحظه به دنیا اومدن بچه س

لحظه ای که نی نی دنیا اومد دیگه درد نداری،انگار با سنگینی از دوشت برداشتن

درکل من اون حس خوب بعد زایمان و دوست داشتم

بعد چند ساعت  میتونی مستقل بشی و کارهای شخصیتو خودت انجام بدی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
من طبیعی انقدر که شکممو بعد زایمان فشار دادن درد داشت که خود زایمان نداشت

مگه طبیعی هم شکم فشار میدن؟؟

من دوتا زایمان طبیعی داشتم درسته دردش زیاده، ولی خوبی که داره اینه که درد تا لحظه به دنیا اومدن بچه ...

مامانم میگه بعد زایمان طبیعی هم سر سه تاتون پس درد داشتم شدید بوده

تجربه هر کسی با بقیه فرق داره.  در هر صورت اگر بارداری این راهیه که باید رفت...

بله هفت ماهه ام و استرس و دلهره و ترس بدی دارم

شکم منم فشار دادن ولی واقعا اونطور وحشتناک نبود الان که بقیه گفتن تازه یادم افتاد

توی طبیعی؟