2777
2789
عنوان

دعوا با جاری

1953 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها من ۹ که عقد کردم یک جاری دارم خیلی خودشو مهربون و دلسوز جلوه میداد و واقعا مثل خواهر بود و رابطه خیلی خوبی داشتیم همینطور رابطه خوبی با مادرشوهرم .تا اینکه دو سه روز پیش خیلی اتفاقی چت و ویس هایی از جاری تو گوشی مادرشوهرم دیدم .به طور وحشناکی پشت سر من حرف زد و منو خراب کرده بود و تهمت زده بود .کلی دروغ از طرف من گفته بود .و همه حرفای منو ۳۶۰ درجه چرخونده بود و تحویل مادرشوهرم داده بود .کلی دخالت کرده بود تو زندگیم و حتی کار یاد شوهرم داده بود ک خانواده عروس هر چی جهزیه میگیرن وظیفشونه. وقتی چتارو دیدم دنیا رو سرم خراب شد.اصلا فکرشو نمیکردم ایتقدر پست باشه .شوهرم بهش پیام داد ک چرا این حرفا رو زده پشت سر من و دخالت میکنه جواب نداد و کلا تو اینستا ان فالو کرد منم خودشو و شوهرشو کلا بلاک کردم .الان نمیدونم واقعا چکار کنم .برم واسه پدر شوهرم تعریف کنم؟

اره برو

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به نظرت جاری خواهر میشه؟؟؟ولش کن اصلا از این به بعد مخل سگش نزار

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱

اگر به مادرشوهرت گفتی دیگه اون خودش واسه پدر شوهرت تعریف کرده

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

نه نیازی به این کارنیس 

دیگه توباشی به جاری اعتمادکنی اول راهی 😐 ببین دهنت پر خونم بود جای بقیه تف نکن مخصوصا خاندان شوهر ازخوبش بگیرتابد تواومدی باجاری گپ زدی هیچ وقتم بد خانواده شوهرتوجای هیچکس نگو 

منم ازین آدما دارم دورم برام مهم نیس به روشون نمیارم 

من کاری به کسی ندارم پشت بقیه رو دارم اما چون اهل خود نمایی نیستم بهم میگن تو خیلی مهربون نیستی😐

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

ببین برو دست جاریتو ببوس جاری من فتنه ۲۰۲۰ جوری نشوندمش سر جاش ک خودشم نفهمید چجوری و کی فقط آخرین پیامی ک بهش دادم این بود ازکجا اومدی انقد زرنگی لاشخور هه ادمش کن اینجور موجودات غیر انسانی رو باید تنبیه کرد

کاربری سوممه کلا فعالم و دراین راستا تلاش میکنم امیدوارم ب ی جای خوب برسم 😂😂