2777
2789
عنوان

سوال خیلی مهم

223 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من یبار باردار شدم سقط شده اما الان باز اقدام میکنم با دارو ایا ممکنه لوله هام بسته شده باشه؟؟؟؟چون هرماه دکتر نیگ عالیه فولیکولات اما من باردار نمیشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم ببین من بچه اولمو همون بار اول باردار شدم ولی بچه دومم یکسال طول کشید درصورتیکه بدنم سالم بود ببین هر وقت دیدی پریودتت داره عقب جلو میشه ینی حاملگیت نزدیکه و خیلی خوبه دو سه ماه پریودت عقب جلو بشه ماه بعدش بارداری

بچه هام دنیامن😍😍😍😍
ن عزیزم ببین من بچه اولمو همون بار اول باردار شدم ولی بچه دومم یکسال طول کشید درصورتیکه بدنم سالم بو ...

من همیشه عقب جلوعه الان دیروز باید پریود میشدم نشدم اما تستم ندادم ناامیدم خیلی 

تست داد سالم سالم بود اونم من تنبلی تخمدان دارم 

انشالله حل میشه نگران نباش و عجله نکن و استرس نگیر چون استرس خودش مانع بارداری میشه...منم یه دونه سقط داشتم بعدش هزار تا فکر منفی میکردم ولی خدا رو شکر هفت ماه بعدش دوباره حامله شدم الان پسرم ۶ ماهشه☺️💙توام نگران نباش الان دیگه چیزی به اسم نازایی وجود نداره حتی اگه مشکلی داشته باشی درمان میشه یه چند ماه بی خیال شو یهو میبینی حامله ای😍💕👌🏻

انشالله حل میشه نگران نباش و عجله نکن و استرس نگیر چون استرس خودش مانع بارداری میشه...منم یه دونه سق ...

الحمدالله خدا برات حفظش کنه من استرس ندارم فقط خیلی ناامید شدم دیگ

الحمدالله خدا برات حفظش کنه من استرس ندارم فقط خیلی ناامید شدم دیگ

نه بابا اصلا ناامید نشو حالا مگه چی شده من‌چند نفر رو می شناسم با تنبلی تخمدان دارو خوردن دوقلو آوردن ☺️☺️☺️☺️