2789
عنوان

درباره عقد!!!!!

937 بازدید | 114 پست

دوران عقد چجور  دورانیه؟؟

بده یا خوب؟؟؟

البته میدونم ک بستگی دارع ولی تجربه هاتونو  بگید

من مامانم  میگه نباید پیش هم بخابید اخه چرا مگه ما محرم نیستیم 😢😢😔😔😔😔

شماها پیش هم میخوابیدین؟؟؟

تازه مامانم  میگه باید  ازمایش سلامت  هم بدی اما من نمیخام  بدم حس میکنم بی احترامی  به منه.ای خدا من چیکار کنم نامزدم میگه تو دیگع همسرمی چرا نباید  پیش هم بخوابیم؟؟؟

من بدبختم😏😏😢😢😔😔😔😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوران عقد منم سر همین مسئله داشت زهد میشد

خانوادم بشدت متعصب بودن و میگفتن تو دوران عقد پیش هم‌نخابید و خانواده شوهدم بشدت باز که خواهر شوهرم توودوران عقد کلا خونه مجردی شوهرش بود

شوهرم مدیریتش کرد ی خونه گرفت صبح تا شب پیش هم راحت بودیم🤣🤣

مشکل خانواده هم فقط این بود ک‌شب نمونم

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

نه عزیزم ما پیش هم میخوابیم البته بیشتر ظهرا شبا +تلا دوهفته یکبار ولی ظهرا اکثرا 

گردش و تفریح هم مشکلی نداره حتی نصف شب باشه 

مال ما در کل سخت نمیگیرن ولی باید یه حدو حدودی رعایت بشه 

بنظرم پیش هم نخوابید هم اینکه چندروزدیگه مادرشوهرت سرهمین قضیه دم درمیاره هم اینکه به مادرت احترام بذار . اماخب سعی کنیدنیازهای همویجورایی برطرف کنید چون بالاخره زن وشوهرید. 

گواهی روبعدازعقدمیخوای بگیری یاقبلش؟

❤💖💛💚
دوران عقد منم سر همین مسئله داشت زهد میشد خانوادم بشدت متعصب بودن و میگفتن تو دوران عقد پیش هم‌نخاب ...

چرا این جوری  میکنن اخه مگه محرم نیستیم اوففف بخدا دلم میخاد اصلا شدع ارزو برام ک شب پیش عشقم بخابم

😂والا ما عقد کردیم رفتیم سر خونه زندگیمون😢😑

اما قبل این محرمیت و نمیدونم این حرفا پیش هم میخوابیدیم😐کسیم کاری ب کارمون نداشت

این ازمایشو اینام😂منو شوهرم پیچوندیم خانوادشو چون گندمون در میومد

زندگیمو باهنر شروع کردم/ادامشو با تاریخ پیش بردم/شعارم انرژی مثبته/وعدم به خودم چند سال دیگس/به خودم قوله خوشبختیو دادم/زندگیمو کتاب میکنم چون من یه نویسندم/عشقم دلیل نفسامه و ضربان قلبش ریتم ملودیم/جلو میرم به امید موفقیت/غم وجود نداره جایی که شادی نیست سکوته/99.9.9بهترین روزه/من یه فمنیستم