nafas_no مدیر استارتر عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 214 عنوان درد دل..... 99 بازدید | 10 پست کسی هست بیادتلگرام باهم درددل کنیم خیلی دلم گرفته و تنهام....ایدیمه @nolove_ew1 1399/04/09 | 02:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_asalidokhtr عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 7795 پسره نرید دیشب به من گفت آیدی اینستاتو بدهدادم عکس از بدنش میداد و اصلا حرف های نامربوط میزد که بلاک کردم عزیزم اینجور کارارو نکن🌸🍃 قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
nafas_no مدیر استارتر عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 214 پسره نرید دیشب به من گفت آیدی اینستاتو بده دادم عکس از بدنش میداد و اصلا حرف های نامربوط میزد که بل ... ی خدایی هم اون بالا هست بلاخره.....دوست عزیز
_asalidokhtr عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 7795 ی خدایی هم اون بالا هست بلاخره.....دوست عزیز نمیخواستم ناراحتتون کنم ولی شما از این رفتار چه برداشتی میکنین🌸 قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
nafas_no مدیر استارتر عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 214 نمیخواستم ناراحتتون کنم ولی شما از این رفتار چه برداشتی میکنین🌸 شما دیر ب دیر جواب میدادین و طپری رفتارمیکردین راسش منم خوشم نیومد و ..
nafas_no مدیر استارتر عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 214 شما دیر ب دیر جواب میدادین و طپری رفتارمیکردین راسش منم خوشم نیومد و .. اگر فک میکنید پسرم تلگرام بیایین ویس میدم میفهنید قضاوت نکنید ک پسرهستم...مطئنن خپدتونم بودین خوشتون نمیومد ک وقتی دخترین بگن بهتون پسروقضاوتتون کنن
_asalidokhtr عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 7795 شما دیر ب دیر جواب میدادین و طپری رفتارمیکردین راسش منم خوشم نیومد و .. و بلاک کردید مهم نیست عزیزم ولی ازم ناراحت نشو خب من از رفتارت همچین برداشتی رو کردمامیدوارم حال دلت همیشه خیلی خوب باش عزیز دلم🌸🍃 قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
_asalidokhtr عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 7795 اگر فک میکنید پسرم تلگرام بیایین ویس میدم میفهنید قضاوت نکنید ک پسرهستم...مطئنن خپدتونم بودین خوشتون ... میدونم عزیزم درکت میکنم نیازی به ثابت کردن نیست عزیز دلم🌺 قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
nafas_no مدیر استارتر عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 214 و بلاک کردید مهم نیست عزیزم ولی ازم ناراحت نشو خب من از رفتارت همچین برداشتی رو کردم امیدوارم حال د ... بلاک نکردم پیام هارو پاک کردم فقط ...همچنین
nafas_no مدیر استارتر عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 214 میدونم عزیزم درکت میکنم نیازی به ثابت کردن نیست عزیز دلم🌺 ممنون ازذرکت🥰🌸