2777
2789
عنوان

ازش بیزار شدم

197 بازدید | 15 پست

تو گوشی شوهرم فیلم فیلم سینمایی ناجور دیدم قبلا هم تو وات ساپ دیدم خیلی اذیت شدم قبلا دوبار باهاش صحبت کردم دیگه فیلمای اون گروه رو باز نکرد اما از گروه هم به بهونه اینکه دوستام هستن همه اینجور نیستن فقط یه نفرشون ازاین فیلما میفرسته لفت نداد امروزمیخواستم باهاش صحبت کنم اما نکردم چون میدونستم چی میگه میگه من نگاشون نکردم همکارم فرستاده اما من نمیدونستم چی هستن

کلا توی همکاراش چند نفر هستن که ناجور هستن و دنبال این غلطا

همین الانم خیلی رابطه از پشت میخواد و خیلی داغ هست و علاقه شدید داره از لخت من عکس بگیره

همش دلش میخواد لاغر بشم مانکن باشم اصرار داره لاعرتر باشم حداکثر چهل کیلو باشم یا پنجاه

میخوام یه فیلم ناجور .بریزم رو گوشیم بشینم نگاه کنم به اونم بگم بیا نگاه کن تتا ببینم واکنشش چیه

بنظر شما چکارکنم؟ راه حلتون چیه

ببخشیدا ولی شاید بیغیرت شده عاقاتون

عکس لختتو وگرنه میخاد چیکار

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😔😔😔😔😔😓😓تحت تاثیر اون فیلما قرار میگیره متاسفانه...اصلا نزار ازت عکس لختی داشته باشه ...یه خانمی تو شهر ما همینجوری تو گوشی شوهرش کلی عکس داشت گوشیش گم.شده  بود یکیم همشو پخش کرد,بیچاره خانمه کلی پشتش حرفه

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

نه فیلم نزار قبحش میریزه... خب اگه بلدید از عکسای گوشی محافظت کنید میتونید عکس بگیر بخدا خیلی تاثیر داره رو اینکه چشمش پر بشه بعدم میبینه تو هم ژستهای خوشگل بگیری همونقدر هات هستی... میفهمه اونا تحفه ای نیستن... بعد هم تو اتاق خوابت اینه داشته باش. اینه قدی و بزرگ این از عکس بهتره چون خداییش عکس خطرناکه دست کسی میفته

وا میخواد ببینه دیگه میخواد جای خالی فیلمهای اونجوری رو پر کنه... 

خوب چرا عکس بگیره لختشو ببینه

شاید باورتون نشه یع سایتی هست مردا از ناموسشون عکس  میگیرن میفرستن اونجا 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷