2777
2789
چه قرصی بخورم بی درد بمیرم  تو کل زندگیم درد کشیدم حداقل مردنم با درد نباشه

خب حالا فرضا مردنت بی درد باشه

رفتی اون دنیا همیچین درد بکشی صدها برابر بدتر از اینجا

اینجا خودتو با خودکشی خلاص کنی اون دنیا میخوای با چی خلاص شی؟اون دنیا ابدیه

همیشه توی عذابی

ضمنا این دنیا رو میتونی عوض کنی فرصت زیاده

پسرم تو جووووون منی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چند وقت فشار خیلی زیادی روم بود یه شب داد زدم بسه خسته شدم دیگه نمیتونم گفتم خدایا من رو بکش ناراحت شم از این زندگی نکبت الان سه ساله ازاون روز مریض شدم قبلش مشکل جسمی نداشتم واز لحاظ روحی خیلی قوی بودم ولی الان دیگه روح برام نمونده الان دیگه بهم میگن دیوونه یا خفه شو هنوز مشکل دارم و ارزومه به سه سال قبل برگردم.

تونیک لحظه ای نباید ناشکری کرد چون من دارم ثانیه به ثانیهش رو پس میدم و درضمن من مقصر نبودم.

یادت باشه از خدا بخواه امشب ازش،از ته دل بخواه بهش بگو یه بنده هات گفت که ازت مردن خواسته و از مریضی داره نابود میشه کمک کن من اینطور نشم

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  

کارم داره به طلاق کشیده میشه 

من دوسش دارم عاشقشم

ولی اون منو نمی‌فهمه 

میخواستم با طلاق راحتش کنم 

ولی با حرفایی که امشب زد قلبمو آتیش زد 

حرفایی زد که فقط میخوام بمیرم

من نمیخوام صبحو ببینم 

توروخدا حداقل بگید چیکار کنم فراموشی چیزی بگیرم 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹

خودت رو سرگرم کن و برای همه ثانیه هات برنامه ریزی کن باسرکار رفتن یا ادامه تحصیل کهدخیلی عالیه یا کلاسایی که دوست داری برو

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  

صبح مریض و اش پلاس میان میبرنت بیمارستان باعوارض تا اخر عمر چنین کسی رو دیدم بااین کار فقط سلامتیش رو نابود کرد درحالی که بافعالیت و مشاور میتونست به زندگیش برسه ورشد کنه

یه چیزی میگم ولی مسخره نکن این بازیگره بهاره رهنما وفتی طلاق گرفت نابود شد و ازقیافه افتاد ولی رفت پیش مشاور و پیش امام رضا رفت و تو مشهد باهمسر دومش اشنا شد الان خوشحال تر وبهتره حتی میتونی توی عکسای الان و قبل از ازدواجش متوجه بشی ولی جدای از پول و معروفی ایمانش قوی بود که رفت پیش امام رضا