2777
2789
عنوان

دلگیری شوهرم

249 بازدید | 3 پست

سلام خانوما 

من از صبح دنبال کارام بودم و خریدام ب شوشو هم گفتم خسته ک شدم ی سر میرم خونه مامانم بعدش با پدرم میام خونه گف باشه خودشم رف تا غروب دنبال کارش فک کنم کارش خوب پیش نرفته 

اعصابشو از من خالی میکنه وقتی اومدم خونه میگه بمیرمم ازم خبر نمیگیری من فقط بخاطر اینکه کارای خودم و خریدام زیاد بود حوصله نداشتم خبر بگیرم روحیمم داغونه بخاطر باردارب ناخواسته فقط ب اصرار و خاهش خودش نگهش داشتم ولی بازم با من بد رفتاری میکنه بهش زنگ زدم گفتم خیلی سرم درد میکنه قرص هم ندارم میگه باشه باشه قط کن و بدون شنیدن جواب از من قط میکنه واقعا باید چیکار کنم با این پسر بچه؟

اره بهت حق میدم بعضی وقتا شبیه پسر بچه ها میشن اما لج کردن جواب نیست باید مهربون حرف بزنی که از رفتارش پشیمون شه من امتحان کردم جواب میده😀👌

99.9.9تاریخ عقدمونه😍😍😘💋
اره بهت حق میدم بعضی وقتا شبیه پسر بچه ها میشن اما لج کردن جواب نیست باید مهربون حرف بزنی که از رفتا ...

والا من میگم خیلی سرم درد میکنه عین خیالش نیس خودمم حامله ب اصرار خودش اونم 

وای ی روزه یادش میره و زود تغیر رفتار میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من میگم خیلی سرم درد میکنه عین خیالش نیس خودمم حامله ب اصرار خودش اونم  وای ی روزه یادش م ...

خب الان چون ناراحته نیاز به توجه دارن که خبرشونو بگیری شوهر منم همینه زنگ نزنم ناراحت میشه ولی از دلش در میارم آشتی میکنیمم

99.9.9تاریخ عقدمونه😍😍😘💋