2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیبایی نداره ولی خب اگه دوست داری یبار اونمدلی بکار که تجربه کرده باشی

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

واي خيلي سخته نگهداشتنش كه

من يبار نوك تيزه خيلي بلند كاشتم ولي نه در حده ژورنالي پدرم در اومد

فكر كن يكيش شكست تازه شد اندازه بلندايه معمولي😅

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

واي خيلي سخته نگهداشتنش كه من يبار نوك تيزه خيلي بلند كاشتم ولي نه در حده ژورنالي پدرم در اومد ...

خب برای کسایی که ظرف میشورن غذا درست میکنن سخته برای من که نه ولی مامانم میگه ابرومونو میبری چه ربطی به ابرو داره حتی نمیزاره موهامو رنگ کنم میگه مشکی خیلیم خوبه مگه  

خب برای کسایی که ظرف میشورن غذا درست میکنن سخته برای من که نه ولی مامانم میگه ابرومونو میبری چه ربطی ...

اره خدايي

اون موقع مجرد بودم 

ولي خب من مجرديام كار نداشتن بدشونم ميومد من كاره خودمو ميكردم

چند سالته

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

دوست دارم موهامم فانتزی رنگ کنم 😑 قرمز قرمز خیلی روشن مثل اریل پری دریایی کوچولو

چه خبره قرمز حداقل از يه رنگه يواش شروع كن گير ندن بهت 😂