_asalidokhtr مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 7794 عنوان چیکار میکردید 137 بازدید | 12 پست تو سن و سال چهارده و پونزده سالگیتون چیکارا میکردید خاطراتتون روبگید منم یاد بگیرم 😁 قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره. 1399/04/08 | 22:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asally عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 830 هيچي کلاس نهم بودم همش درگیر انتخاب رشته بودم تجربی ميخواستم خیلی سال پر استرسی بود اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان
asally عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 830 دمم گرم تو اون سن با اینک هیچ نیاز مالی نداشتیم من دنبال گرفتن نمایندگی یک شرکت خارجی بودم ک هجده سا ... واقعا آفرین انشالله موفقیت بیشتری کسب کنی اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان
_asalidokhtr مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 7794 دمم گرم تو اون سن با اینک هیچ نیاز مالی نداشتیم من دنبال گرفتن نمایندگی یک شرکت خارجی بودم ک هجده سا ... چه خوب عزیزم موفق باشید🥰🍃 قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
_asalidokhtr مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 7794 هيچي کلاس نهم بودم همش درگیر انتخاب رشته بودم تجربی ميخواستم خیلی سال پر استرسی بود تجربی رفتید الان چی شد عزیزم قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
asally عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 830 تجربی رفتید الان چی شد عزیزم بله خداروشکر تجربی رفتم اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان
perincess عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 2422 واقعا آفرین انشالله موفقیت بیشتری کسب کنی مرسی عزیزدل بعضیا سواد حرف زدن ڪه ندارن هیچ شعور خفه شدنم ندارن ... :)
asally عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 830 مرسی عزیزدل خواهش میکنم گلمم😘😘 اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان
بی_پناهترین عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 4093 هیچی هر روز تو خونه تنش و درگیری و دعوا شبها یا اول صبح شنیدن صدای رابطه والدین مقایسه شدن با همه اذیت و ازار توی مدرسه بازم بگم از موفقیت هام؟ صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
_asalidokhtr مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 7794 بله خداروشکر تجربی رفتم الان دکتر شدید؟منم خیلی استرس دارم و چون مدرسه تیزهوشان هستم همه میرن تجربی استرس زیادی دارم اگه سهمیه نداشته باشم🤦 قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
_asalidokhtr مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 7794 هیچی هر روز تو خونه تنش و درگیری و دعوا شبها یا اول صبح شنیدن صدای رابطه والدین مقایسه ... تو هر خونه ای دعوا هست و شنیدن صدای رابطه هم خب زن و شوهر هستن مگه گناه بوده خودت روزتون رو باید میساختیدچند سالتونه الان قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
بی_پناهترین عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 4093 تو هر خونه ای دعوا هست و شنیدن صدای رابطه هم خب زن و شوهر هستن مگه گناه بوده خودت روزتون رو باید می ... گفتن این حرفا راحته شب خوش صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
asally عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 830 الان دکتر شدید؟ منم خیلی استرس دارم و چون مدرسه تیزهوشان هستم همه میرن تجربی استرس زیادی دارم اگه س ... نه سال دومم دارم کنکور ميدم استرس نداره فقط تلاش کن گلم اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان