2777
2789

هيچي کلاس  نهم بودم همش درگیر انتخاب رشته بودم تجربی ميخواستم خیلی سال پر استرسی بود

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان  
دمم گرم تو اون سن با اینک هیچ نیاز مالی نداشتیم من دنبال گرفتن نمایندگی یک شرکت خارجی بودم ک هجده سا ...

واقعا آفرین انشالله موفقیت بیشتری کسب کنی

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دمم گرم تو اون سن با اینک هیچ نیاز مالی نداشتیم من دنبال گرفتن نمایندگی یک شرکت خارجی بودم ک هجده سا ...

چه خوب عزیزم موفق باشید🥰🍃

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
هيچي کلاس  نهم بودم همش درگیر انتخاب رشته بودم تجربی ميخواستم خیلی سال پر استرسی بود

تجربی رفتید الان چی شد عزیزم

تجربی رفتید الان چی شد عزیزم

بله خداروشکر تجربی رفتم  

هیچی هر روز تو خونه تنش و درگیری و دعوا 

شبها یا اول صبح شنیدن صدای رابطه والدین 

مقایسه شدن با همه 

اذیت و ازار توی مدرسه 

بازم بگم از موفقیت هام؟

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
بله خداروشکر تجربی رفتم  

الان دکتر شدید؟

منم خیلی استرس دارم و چون مدرسه تیزهوشان هستم همه میرن تجربی استرس زیادی دارم اگه سهمیه نداشته باشم🤦

هیچی هر روز تو خونه تنش و درگیری و دعوا  شبها یا اول صبح شنیدن صدای رابطه والدین  مقایسه ...

تو هر خونه ای دعوا هست و شنیدن صدای رابطه هم خب زن و شوهر هستن مگه گناه بوده خودت روزتون رو باید می‌ساختید

چند سالتونه الان

تو هر خونه ای دعوا هست و شنیدن صدای رابطه هم خب زن و شوهر هستن مگه گناه بوده خودت روزتون رو باید می‌ ...

گفتن این حرفا راحته شب خوش 

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
الان دکتر شدید؟ منم خیلی استرس دارم و چون مدرسه تیزهوشان هستم همه میرن تجربی استرس زیادی دارم اگه س ...

نه سال دومم دارم کنکور ميدم استرس نداره فقط تلاش کن گلم