2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست بیاییند تو

76 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

دوست من امشب تو گوشی شوهرش چندتایی فیلم پ و رن دیده عصبی شده حالش بده نمیدونه چه رفتارو سیاستی با شوهرش داشته باشه بگه یا نگه؟من گفتم نگو چون شوهرت میگه چرا رفتی سر گوشیم

میگه نکنه وقتی بامن رابطه داره چهره اونا رو بجا من میبینه ومقایسه میکنه منم درکش میکنم حالا خانوما چیکار کنه بنظرتون بگه یا به روش نیاره درست میشه قبلا هم شوهرش اعتیاد به این فیلما نداشته حالا دیده داره بهترین سیاست چیه؟

و اینکه زنشو بجای اونا ببینه درسته؟

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

وای خدا بحق پنج تن رسوای دو عالم کنه اینجور مردا رو

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیاست😂

چیه خنده ش کجاشه

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه