2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 26 پست
عزیزم درست میشه روز ب روز بگذره میفهمی همش عادت هست انشاالله ی مردی بیاد تو زندگیت ک لایقت باشه

خیلی ممنون ❤️

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
اها حس میکنم فایده ای نداره... حس میکنم بجز طلاق راهی نیس آخرش باز میرسم ب همیننجا  حتی قبل ای ...

یکم صبر کن ولی برنگرد زمان بده له خودتون.بزار ببینی واقعا پشیمونه یا نه اگه دیدی نه واسش فرقی نمیکنه بعد یه فکری بکن

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکم صبر کن ولی برنگرد زمان بده له خودتون.بزار ببینی واقعا پشیمونه یا نه اگه دیدی نه واسش فرقی نمیکنه ...

😔😔دعا کنید برام قلبم اروم بگیره 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

عزیزم فقط برگشتن و معذرت خواهی کردن ،برای تغییر کافی نیست.☝️

شما هردو باید تغییر کنید ،رفتار و تفکراتتون نسبت به خودتون و زندگی.

عزیز دل،باید ساختار فکری شوهرت رو عوض کنی.

بهت پیشنهاد میکنم، عضو کانال استاد شجاعی عضو شو و  موضوعات مختلفشون رو هم خودت گوش کنی و هم همسرت.

خواهی دید که بعد از یک مدت چقدرررررر همه چیز عوض میشه ان شاالله

موضوعات:تکنیکهای مهربانی،امانتهای زندگی من،استغفار و ....برای شروع خوبه.

آدرس کانالشون تو امضام هست 

تو پیام رسان ایتا هم کانال دارند 

یا علی

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
تایپکای قبلیمو میخونی دوس عزیز هم خستم نای برگشت ندارم  هم وابسته ب زندگی ک جهنمه

عزیزم همسرتون نیاز به درمان و مشاوره داره...اگر واقعا از خیانت‌های قبلی اش پشیمون شده باشه و دیگه تکرار نکنه میشه با مشاوره و روانشناس مشکلتون حل بشه...به شرطی که خودش هم تلاش کنه برای حفظ زندگیش ..خودخواه نباشه..

عزیزم فقط برگشتن و معذرت خواهی کردن ،برای تغییر کافی نیست.☝️ شما هردو باید تغییر کنید ،رفتار و تفکر ...

خیلی ممنون 💙💚چشم

خیلی ممنون 💙💚چشم

خواهش میکنم عزیزم.

امیدوارم خوشبخت بشی و دیگه هیچوقت به طلاق فکر نکنی

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
عزیزم همسرتون نیاز به درمان و مشاوره داره...اگر واقعا از خیانت‌های قبلی اش پشیمون شده باشه و دیگه تک ...

بارها اومدم خونه پدرم 5ماه موندم گف دیگ خیانت نمیکنه آدم میشه برگشتم رفتم فقط ی مدت خوب شد باز شد مث قبل

خواهش میکنم عزیزم. امیدوارم خوشبخت بشی و دیگه هیچوقت به طلاق فکر نکنی

انشالله 

بارها اومدم خونه پدرم 5ماه موندم گف دیگ خیانت نمیکنه آدم میشه برگشتم رفتم فقط ی مدت خوب شد باز شد مث ...

عزیزم باید با یک راهکار  اساسی  پیش بری اینکه هر دفعه بخواد اشتباهات گذشته اش رو تکرار کنه که زندگی نمیشه....به نظرم با یک مشاور مشورت کن ولی بدون این رفتن و برگشتن ها براش عادی شده ...حتما با مشاور خانواده خبره  مشورت کن..اگر امیدی نبود جدا شو 

من عاشقش بودم 

هرکاری کردم وحدت نشیم ولی نشد سر هیچ وپوچ خواست جدابشیم بماند ک بعدش پشیمون شد ولی همینجوری ک عاشقش بودم همون جوری م ازش متنفرم الان

دلمو شکست 

خیلی سختمه ولی باید با واقعیت کناراومد

برای توهم عادی میشه عزیزم 

دقیقا روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍خدایا شکرت❤️