2821
2789
عنوان

تولد همسرم 😬😬

370 بازدید | 29 پست

خانوما تولد همسرم مرداده ولی چون نیست قراره زودتر بگیرم براش قرار بود یه جشن دونفره بگیرم که خودم کیک درست کنم  مادرشوهرم گفت شبش کیک میخریم بیاید اینجا حالا منم نخواستم دلشونو بشکنم من میخوام روزش خونه خودمون جشن دو نفره بگیرم و چون شب قراره کیک بگیرن میخوام یه چیز متفاوت درست کنم ولی نمیدونم چی و اینکه موندم براش چی بخرم در هر دو موردش اگه ایده ای دارین بگین 

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه ناهار مفصل+دسر

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

حتمن باید خلوت کنبن خب شب میگیری دبگ این قرتی بازیت چیه

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

غذای مورد علاقش با یه دسر خوشمزه شبش کیکو شیرینی هست دیگه

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

من لازانیا درست کردم برای سورپرایز یه برنامه ای که جشن دونفره بود. خیلی ذوق کرد. انگشتاشش داشت میخورد خیلی هم بهش خوش گذشت

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم

صبحونه کافی شاپی درست کن ، ناهار مورد علاقشو درست کن ، بعد از ظهرش خوشگل کن موش بدو گربه بدو بازی دربیارین ، ماساژش بده، چیزی که خیلی نیازداره رو براش کادو بخر و هزار ایده ی دیگر😂 به کانال خانومای قری مراجعه کنید

میدونی من شوهرمو بردم سفر تولدش ،تو کافه ی هتل براش تولد گرفتم غافلگیر شده بود در حد لالیگا که توی شهر غریب چجور تولد گرفتم براش چجور کیک گیر آوردم و خلاصه...یه جفت کتونیم دوباره دادم بهش😇👌

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤
حتمن باید خلوت کنبن خب شب میگیری دبگ این قرتی بازیت چیه

☹اینجوری دوست داشتم اخه🥺

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز