2777
2789
عنوان

پس فردا عمل بینی دارم ، خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 34 پست
استخونی بودی؟ راضی هستی؟

اره عزیزم استخونی بود.بله خیلی راضیم با اینکه سه چهارسال گذشته هیچ تغییری نکرده و هیچ مشکلی باهاش ندارم خداروشکر.حتی باردارم شدم بعدش بازم تغییری نکرد تو بارداری.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم  خوبی عمل کردی بسلامتی ؟ قرار بود از خودت خبر بدی بعد عمل 😍

سلام عزیزم ، بله عمل کردم، الان نه روزه، واسه من که خیلی سخت گذشت، موقع تامپون در آوردن دماغم خیلی خونریزی کرد و بعدش توی آسانسور از حال رفتم، هنوز هم بخاطر کم خونی خیلی بیحالم، درد اصلا نداره فقط کلافگی بعد عمل وحشتناکه

سلام عزیزم ، بله عمل کردم، الان نه روزه، واسه من که خیلی سخت گذشت، موقع تامپون در آوردن دماغم خیلی خ ...

بسلامتی مبارک باشه عزیزم

اما چه ترسناااک بیهوش شدی خونریزی...🥺😥😭اما بازم خداروشکر که بخیر گذشت و عمل کردی حداقل راحت شدی انشالا حداقل نتیجه عالی بشه بعد این همه سختی که گذروندی😍

خیر نمیشه . اگرم میشد توی ریکاوری توی بخش توی اتاق عمل از کادر درمان و بیمارا ب راحتی منتقل میشه

عزیزم شماسایت میای من یسوال دارم 

من خیلی حساسیت دارویی ام زیاده 

من ترس شدیداربیهوشی دارم 

تاکبکاردی هم دارم 

دکترقلبم میگه مهم نیس میتونی ولی از نظر خود بیهوشی وداروهاشوحساسیت اینامیترسم 

تستی کاری راهی چیزی نیست بشه فهمید مثلاالان من بهوش نیام یانه؟

یبارقبل اینکه قلبم درگیره تپش بشه ۹سال پیش عمل سزارین شدم مشکلی نداشتم 

۳سال پیش بیحسی شدم که تا۶ماه سرفه وخس خس سینه گرفتم 

خیلی وضع بدی بود اذیت شدم ولی خوب عمل بینی طولانی تره تایمش 

ممنون میشم یه راهنمایی کنید

وخدایی که بشدت کافیست