2777
2789
عنوان

نهمی های گلم

192 بازدید | 16 پست

تصمیمتونو برا انتخاب رشته گرفتین؟کدومش؟

بچه های کلاستون چی؟اکثریتشون چه رشته ای مدنظرشونه؟

😍😘❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4611150/فقط-نهمی-ها-لطفا?postId=143427005

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

گلم چه رشته و شغلی دوست داری همون.

من مثلا نهم برم علوم تجربی انتخاب میکنم تا پزشکی بخونم

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......

بله گرفتم تجربی.

بچهای کلاسمون بیشتریا انسانی.

ت چی؟

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله گرفتم تجربی. بچهای کلاسمون بیشتریا انسانی. ت چی؟

بعد انسانی چی؟

کلاس منم اکثرا انسانی خودم ریاضی

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

اطرافیان انسانی

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
بعد انسانی چی؟ کلاس منم اکثرا انسانی خودم ریاضی

فقط ی نفر ت کلاس ما مخواد برع ریاضی ب غیراز منو آجیمم یکی مخواد برع تجربی بیشتریا انسانین یک سریا هم فنی

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
اطرافیان انسانی

عع پروفایلتو منم یه مدت پروفایلم تو یه سایت دیگه بود😊

انسانی برای چه رشته ای میرن؟ 

وکالت حقوق دبیری روانشناسی  و...

پسرمن نهم میخواد بره ریاصی

معدلش چند بود؟قلم چی میره؟

معدلش چند بود؟قلم چی میره؟

معدلش ۲۰ شد نه کلاس متفرقه نمیرفت کلا ریاصیش نسبت به خوندنیاش بهتره امسال همه امتحانای ریاصیش رو ۲۰ شد به نطرم علت اینکه نمرش خوب شداینه چندسالی هست از همون اوایل سال روزی حداقل سه چهارتا سوال ریاضی حل میکنه 

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣

من که میخوام برم تجربی 

بیشتریای کلاسمونم تجربی ان

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤