2777
2789
این رپ نیس.

اع پس دیگه هیچی  😒😂

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ودف...این رپه مگه:///

آره الان ملتفت شدم 😄

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
اون دعوا هیچکس و تتلو بود ربطی به زد نداره. 

منم کاری به زد بازی ندارم  استارتر گفت همه دارن با هیچکس و ملتفت دعوا میکنن منم گفتم به این دلیل😐 

چون تتلو هم کسایی مثل خلسه رو داره وارد دعوای خودش و هیچکس میکنه🙄 البته اگه آهنگ مستر لوده رو شنیده باشی😏

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕
ویلسون اخه صدایِ جالبیم نداره..خودم شخصا پیشرو،ملتفت و سورنا رو ترجیح میدم

منم تاپ فایوم بهرام هیچکس سورنا پیشرو یاس البته فدایی هم قلم خوبی داره ولی با صداش حال نمیکنم به نظرم اینا از همه بالاترین به اضافه سهراب ام جی که بهترین قافیه پرداز رپ فارسه فقط شاید شعرش قدرت اون چند تای بالایی رو نداره

❤️
منم کاری به زد بازی ندارم  استارتر گفت همه دارن با هیچکس و ملتفت دعوا میکنن منم گفتم به این دلی ...

از اموجی اخرت حس خوبی نمیگیرم.در کل من طرف هیچکدوم نیستم خیلی جبهه نگیر. فقط هیدن گوش میدم.

تتل و خلصه هم برام جایگاهی ندارن.

منم تاپ فایوم بهرام هیچکس سورنا پیشرو یاس البته فدایی هم قلم خوبی داره ولی با صداش حال نمیکنم به نظر ...

کامل باهات موافقم بهرام و سورنا قلمشون حرف نداره،،هیچکسم ک دیگه جایِ خود داره سهرابم فقط مشکل تکسته استعداد داره یاسم یکم احتیاط میکنه ولی خیلی خوب رپ میکنه

هیچکس چندسال پیش زدبازیو دیس کرده بود ربطی به تتلو نداشت اهنگ یخ. زد بازی هم چون از هم پاشیده بودن ا ...

ن بابا دیدی ک سهراب چقد سر ریپورت شدن تتلو ب هیچکس تیکه انداخت این جریانا واقعا یهو اوج گرفت و زدبازی میخاست اونموقع جواب بده میداد

کامل باهات موافقم بهرام و سورنا قلمشون حرف نداره،،هیچکسم ک دیگه جایِ خود داره سهرابم فقط مشکل تکسته ...

یاس بنظرم تک ترکای آخرش مثل سرکوب و اصالت و از بند ناف تا خط صاف و لال نشون داد که انگار یکم سبکش عوض شده نسبت به رپایی که قدیم می‌کرد بنظرم بیوفته روی دور دیس و دیس بازی همه رو یه تنه حریفه 😄😄😄

❤️
ن بابا دیدی ک سهراب چقد سر ریپورت شدن تتلو ب هیچکس تیکه انداخت این جریانا واقعا یهو اوج گرفت و زدباز ...

زدبازی اون موقع با هم اصلا نبود که جواب بدن

وگرنه جدا جدا جیجی و ام جی کلیپ داده بودن و جواب داده بودن

من با اینکه طرفدار شدید مهرادم اصلا از ترک یخ و دیس بازیاشون خوشم نیومد درکل‌

یاس بنظرم تک ترکای آخرش مثل سرکوب و اصالت و از بند ناف تا خط صاف و لال نشون داد که انگار یکم سبکش عو ...

اره اره واقعا کارش خوبه...امیدوارم تو اگاه بهتر باشه البته ک موئر نمیدونم چیکارس این وسط:///