2777
2789
عنوان

شک به شوهر

646 بازدید | 51 پست

من به شوهرم تازگیا شک دارم سرش تو گوشیه خیلی، رمزشم ندارم چون ک اویل عردسیمون خیلی بهش میگفتم چرا فلانی اینو گفتی چرا میخای فلان جا بری و بعد دیگه قفل گزاشت و گفت تو جنبه نداری الانم ک ۸سال گذشته رمزشو بهم نگفته چندساله پیش هم با دختر داییم ی مدت اس میداد الانم میترسم دوباره شروع کرده باشه اگرم بگم کیه داد میزنه فوش میده و دست پیش میگیره پس بیفته ک چرا اصلا شک داری بهم موندم چیکار کنم 

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا وقتی صد در صده چیزیو‌ ندیدی خودتو اذیت نکن عزیزم. اگر چیزی باشه ماه پشت ابر نمیمونه گلم مطمئن با ...

دقیقا

منم بارها به شوهرم شک کردم ولی اصلا کاراگاه بازی در نمیارم همیشه میگم خدا اگه چیزی هست واگذار به خودت اگرم نیست نمیخوام الکی رسوایی درست بشه

به خوذش قسم راست میزاره جلوم اگه چیزی باشه

مال منم پیش اومد پیام داد وقتیم گفتم فهمیدم شروع ب دعوا و ... سروصدا راه انداخت من محکوم کرد ولش کن اصلا بفهمی چه دردیو دوا میکنه؟جز اینکه زیر بار نمیره و دعوا راه میندازن 

یعنی چی که دادمیزنه اگربپرسی!؟

تازه لادخترداییتم اس بازی کرده؟!

همون موقع میخ تو خوب نکوبیدی

بایدجوری دمشوقیچی میکردی که گوشیشوبده توجواب بدی نه اینکه بازم رمزبذاره!

یه جاهایی که بایدپیگیرباشی بااحتیاط برخوردمیکنی!؟

بایدازش بپرسی ووظیفه شه درست جواب بده قاطع برخوردکن...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
دقیقا منم بارها به شوهرم شک کردم ولی اصلا کاراگاه بازی در نمیارم همیشه میگم خدا اگه چیزی هست واگذار ...

شک نکن که همینطوره عزیزم . اگر چیزی باشه بلاخره متوجه میشی ، فکر کردن چیزیو عوض نمیکنه. 

واقعا تو جامعه انقد خیانت زیاد شده یا فقط تو نی نی سایت اینجوریه🙁

تو اشنامون دو تا خانواده 16 سال باهم رفت و امد داشتن بعد این مدت زنه ب شوهر دوستش نظر داشته و پیشنهاد میده کلا خیلی بد شده