2821
2789
عنوان

تهمت شوهر

442 بازدید | 21 پست

ی کاربری بود شوهرش و پدرشوهرش تهمت زده بود ک بچه از اون نیس

ی سال تو اقدام بودن ولی قهر بوده خونه باباش بوده فهمیده بارداره

قرار بود بره ازمایش ژنتیک بده 

میدونین چی شد

یا کاربریش چی بود

ارزو ۷۲ بود ولی املاش یادم نیس

هنوزم خونه پدرشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نشده بچش پسره منتظره بدنیابیادآزبدن ثابت بشه ک بچه ازشوهرشه بعدحکم طلاقشوبدن.

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
هیچی نشده بچش پسره منتظره بدنیابیادآزبدن ثابت بشه ک بچه ازشوهرشه بعدحکم طلاقشوبدن.

خیلی ناراحتم براش همه ش بفکرشم

خودمم باردارم هی همزاد پنداری میکنم متاسفانه

خیلی ناراحتم براش همه ش بفکرشم خودمم باردارم هی همزاد پنداری میکنم متاسفانه

اره شرایطش سخته.شوهربیغیرتوخدانصیب دشمن ادم نکنه

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
خیلی ناراحتم براش همه ش بفکرشم خودمم باردارم هی همزاد پنداری میکنم متاسفانه

نکن دختر 

خوب نیست

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز