2777
2789

منم لایک

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اسطوره  گناهکار  مروارید های احساس فرشته من  همه هستی من  در همسایگی گود ...

همرو خوندم فقط مروارید های احساس رو یه کوچولو میگی موضوعشو؟؟

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

اسامی رمان های زیبا🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

راز یک سناریو

آدم و حوا جلد 1 و 2

رمان های م. مودب پور مثل گندم

رمان های هانیه وطن خواه مثل بگذار آمین دعایت باشم

بانوی قصه

بن بست

زیتون

آیینه ای در برابر آینه ات میگذارم

سیاه بازی

زندگی خصوصی

قتل کیارش

چرخ و فلک

فصل پنجم عاشقانه هایم

آبنبات چوبی

زمستان داغ

جان و شوکران-ناگفته ها- خشت و آینه از   بهاره حسنی

خط به خط تا تو

فردا زنده میشوم

حریری به رنگ آبی

افسون

آخرین کیفر

زن کمانگیر   رویا رضوی

رمان های زینب ایلخانی 

من یلدارو بیشتر دوس داشتم از کارای مودب پور

رمان خارجیم اگه میخونی gone girl عالیه

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
همرو خوندم فقط مروارید های احساس رو یه کوچولو میگی موضوعشو؟؟

یادم. نیست دقیق انگا ی دختر ک وضع مالی خوب یندارن و عاشق ی پسر پولدار میش بعد پسر ولش میکن 

ی هچین چیزایی

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

یه چیزی تو مایه های قشاع کسی خونده؟؟؟؟

یادم. نیست دقیق انگا ی دختر ک وضع مالی خوب یندارن و عاشق ی پسر پولدار میش بعد پسر ولش میکن  ی ...

اها مرسی حتما میخونم💜