missmaryammam مدیر عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 3237 عنوان لباس مجلسی | مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 47 پست سلام خانما من ۲۱سالمه متاهلم هستمعروسیه خواهرم ماه دیگست یه لباس خریدم والان دودل شدم که خوبه یان میشه لطفا بیاین یه نظر بدین🥰😍😍ممنون بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅 1399/04/08 | 17:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلاتییییییییییییییی عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 12713 حتمی شینیون میکاپ عالی انجام میدم چون زندایی شوهر توبهترین جای شهر سالن داره ازاون بابت خیالم راحته پس خداروشکرماهان رو رنگ میکنی گلم ؟اگر اره چه رنگی؟؟؟ میشه برای حاجتم که اینده و زندگیم رو تغییر میده از ته دل دعا کنید و صلوات بفرستید...
شکلاتییییییییییییییی عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 12713 خب عزیزدلم همین لباست خیلی خوبه و خوشگله اصلا دو دل نباش با میکاپ و شنیدن شیک عالی میشی مطمئنم گلم ... پدرای دیگه منظورم مدلای دیگه بود😅شرکت=شیکشنیدن=شنیون لعنت به کیبورد آبرو بر😂😂😂 میشه برای حاجتم که اینده و زندگیم رو تغییر میده از ته دل دعا کنید و صلوات بفرستید...
ناااااز عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 3146 ممنون عشقم پس خیالم راحت شد آبروم نره همین خیلی نتونستم هزینه کنم کاش میشد بیشتر پول هزینه کنم بنظر منکه اصلا احتیاجی نیس هزینه ی سنگین کنی الان این لباسا خیلی قشنگترن و خواهان بیشتری داره مبارکت باشه عزیزدلم 🌸🌸🌸 میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹