2777
2789
عنوان

لباس مجلسی

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خواهر عروسی باید یه لباسی بپوشی که توچشم باشی این لباس مناسب نیس

عزیزم همه چی ب پولشه

شاید نداره چیز گرونی بگیره تا تو چشم باشه

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه

اره عزیزم خیلی قشنگه هم شیکه هم سادس الان لباسای شیک و ساده بیشتر توچشمن و قشنگترن ن لباسای پر زرق و برق😍😍😍😍❤🌸

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
اره حتمی

گلم لباست خیلی توشکل و نازه و تن خورم لالیه

فقط برا درجه یک می تونستی مدل دیگه ای استفاده کنی

اگر شرایط ماریا خوبه که اینو بردار برا عروسی درجه دو 

اگر زیاد نمیخوای هزینه کنی همینم خیلی خوشگله

مثل خواهرم که گفتم عزیزم امیدوارم ناراحت نشی 

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
گلم لباست خیلی توشکل و نازه و تن خورم لالیه فقط برا درجه یک می تونستی مدل دیگه ای استفاده کنی اگر ...

کیبورد گوشیم هنگ میکنه فک کنم متوجه منظورم شده باشی😅

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
کیبورد گوشیم هنگ میکنه فک کنم متوجه منظورم شده باشی😅

البته ازنو بگم ...عزیزم من تو سالن کار میکنم خانومای  با لباس مجلسی هم زیاد دیدم و راحت میتونم تشخیص بدم چی بیشتر ستاره مجلس میکنه آدمو

اگه همین لباس رو با شنیدن پر کار هم بزنی شیک میشه

عزیزم همه چی ب پولشه شاید نداره چیز گرونی بگیره تا تو چشم باشه

چقدر شما بادرکی اره واقعا من اونقدر نتونستم پول بدم راستش چرا دروغ بگم

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅
اره عزیزم خیلی قشنگه هم شیکه هم سادس الان لباسای شیک و ساده بیشتر توچشمن و قشنگترن ن لباسای پر زرق و ...

ممنون عشقم پس خیالم راحت شد آبروم نره همین خیلی نتونستم هزینه کنم کاش میشد بیشتر پول هزینه کنم

گلم لباست خیلی توشکل و نازه و تن خورم لالیه فقط برا درجه یک می تونستی مدل دیگه ای استفاده کنی اگر ...

ن فداتشم ناراحت نشدم راستش توام مثل خواهرخودم میدونم پول آنچنانی نداشتم که بخوام بخرم تواین شرایط واقعا کم آوردم

البته ازنو بگم ...عزیزم من تو سالن کار میکنم خانومای  با لباس مجلسی هم زیاد دیدم و راحت میتونم ...

حتمی شینیون میکاپ عالی انجام میدم چون زندایی شوهر توبهترین جای شهر سالن داره ازاون بابت خیالم راحته

ن فداتشم ناراحت نشدم راستش توام مثل خواهرخودم میدونم پول آنچنانی نداشتم که بخوام بخرم تواین شرایط وا ...

خب عزیزدلم همین لباست خیلی خوبه و خوشگله اصلا دو دل نباش با میکاپ و شنیدن شیک عالی میشی مطمئنم گلم

باور کن از ته دل میگم لباست شرکت فقط گفتن چون خواهر عروسی میشه پدرای دیگه هم تن بزنی

اگر نه لباست خیلی شیکه باور کن عزیزم