2777
2789
عنوان

الان........

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 37 پست

پریودم😭😣 دخملی خوابه ...همسرم داره کاراشو انجام میده منم پاهامو دراز کردم رو پاهاش کرم دارم دوست دارم چپ نگام کنه بزنم زیر گریه یکم تخلیه شم 😶😶😶😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نهار درست کردم و همسرم رفت سرکارو نهارمو خوردم و دراز کشیدم رو مبل و به بچه دار شدن و مشکلاتم فک ...

منم مثل توبودم ۴سال انتظارکشیدم تامادرشدم وتواین ۴سال انتظار اصلن حالم خوب نبودمرتب باشوهرم بحث داشتم مرتب بهش شک میکردم وافکارم داغون بودولی ازوقتی پسرم اومدبه دنیا اصلن دوست ندارم ب چیزای پوچ والکی فکرکنم وزندگی روبه کام بچم تلخ کنم دنیام بابچم شیرین شده نیازی به فکرای تلخ وپوچ ندارم امیدوارم خداهرچی زودتریه نی نی ناز بذاره بغلت وحال دلت خوبه خوب بشه

خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩‍👦‍👦👩‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست  بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉
منم مثل توبودم ۴سال انتظارکشیدم تامادرشدم وتواین ۴سال انتظار اصلن حالم خوب نبودمرتب باشوهرم بحث داشت ...

پس برام دعا کن خدا صدای من و بشنوه و بهم یه بچه بده بخدا خیلی استرس دارم و ناراحتم همش

مرسی عزیزم سرما خوردم پریودم شدم فقط میتریم کرونا گرفته لاشم

ن انشالله ک چیزی نیست

خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩‍👦‍👦👩‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست  بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉
پس برام دعا کن خدا صدای من و بشنوه و بهم یه بچه بده بخدا خیلی استرس دارم و ناراحتم همش

مطمعن باخدا توبهترین حالت ممکن زندگیت این نعمتوبهت عطامیکنه فقط امیدتوازخداقطع نکن 

ای جووووووونم خداحفظش کنه

فداتمممم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم