2777
2789
عنوان

تو نی نی سایت🤐🤪🤨😐😑🥴🧐

2157 بازدید | 20 پست

عزیزایِ دلم حرفام فقط یه خواهش خواهرانه هست:

خیلی دیدم بعضیا میرن تو یه تاپیک و برا استارتر مینویسن دغدغت تو حلقم یا خاک بر سرت و این چیزا 

خب عزیزم براش سواله، لابد براش مهمه

کاش جوابش رو بدی  و درنهایت با مهربونی بهش بگی، خب این چیزِ مهمی نیست فکرت ارزشمندترازاین حرفاست   و ...

یا مثلا نوشته بدبختم  ،

میان کامنت میذارن خداروشکر که خوشبختم 

میگه مادرشوهرم ناراحتم کرده 

کامنت میذارن خداروشکر مادرشوهرم اصلا ناراحتم نکرده 

خب عزیزای دلم اون خداروشکر رو تو دلتون بگید....

شما هم از هرچی رو مختونه و اینجا اذیت میشید بگید

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی وقتا هم استارتر ها خودشون اعصاب ندارن و میپرن به اطرافیان 

طرف درباره ی یه کارِ اشتباه تاپیک زده 

مثلا نوشته فلانی رو چطور بکشم؟؟؟👿

بعد میان بهش میگن عزیزم کشتن کار خوبی نیست 

میگه به شما چه...درباره ی نحوه ی قتل نظر بدین 

خب گلم یکم به خودت بیا وقتی همه میگن کار بدیه

اینطوری مینویسند چون بسیار دروغ توش هست.چند روز پیش یه موضوعی دیدم نوشته بود یه مشت گوسفند دور هم جمع شدید دو روزه دارم سر کارتون میذارم شما نمیفهمید هی مینویسید عزیزم ناراحت نباش... من نمیدونم موضوع چی بود ولی وقتی چنین ادمای مرضی تو سایت هستند نمیشه به اینا ایراد گرفت

کسایی که واسه اینکه لایک شن شروع میکنن مزه پروندن و مسخره بازی و تاپیکو منحرف میکنن درحالی که استارترش واسه یه موضوع جدی تاپیک زده اینا رو مخ منن😑😐

همسرت وظیفه نداره کمبود ها و عقده های مالی و عاطفی که خونه پدرت داشتی رو جبران کنه با کمک هم زندگیتون رو بسازید😉💪یه بارم مارو تو پارتی گرفتن به سرهنگه گفتم من سرایدار اینجام خودم باهاتون تماس گرفتم تیپمو نگاه کرد گفت اینو آزادش کنید کلی هم ازم تشکر کرد☺
اینطوری مینویسند چون بسیار دروغ توش هست.چند روز پیش یه موضوعی دیدم نوشته بود یه مشت گوسفند دور هم جم ...

یه خانوم درباره قدو هیکل تاپیک زده 

کلیییی آدم بهش گفتن خاک تو سرت که دغدغت اینه 

خب ما آدما خیلی چیزامون باهم متفاوته 

چرا سرزنش میکنیم 

کسایی که واسه اینکه لایک شن شروع میکنن مزه پروندن و مسخره بازی و تاپیکو منحرف میکنن درحالی که استارت ...

وای آرهههههه،  هی هم ادامه میدن به کارشون 

اون وسط هی حال و احوال هم میکنن😅

اینکه طرف میگه ناخواسته حامله شدم همه هجوم میبرن ک سقط کن 😑 سخت دومی تو این وضعیت اون بدبخت اومده در دل کنه اینا بدتر دل میشکنن 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من بشخصه از کتاب خوندن و ادم هایی ک ادعای ‌کتاب خوندن دارن بشدت حالم بهم خورده اینجا

چون تا کوچیکترین شوخی با کسی میکنی میپرن بهت ک اره ب جای کتاب خوندن و اینا فقد برو دنبال این کارا یا نمیدونم چون کتاب نمیخونی در حدی نمیبینمت بخام جوابتو بدم 

یا تو یه تاپیک با استارتر شوخی میکنی چندین نفر حمله میکنن بهت 

یا تو تاپیک های خیانت و اینا هر فحشی ک بلدن ر  میگن ولی تا تاپیک میزنی فحش اینجوری یادم بدین ی جووووری گارد میگیرن ک انگار تاحالا فحش ندادن 

متنفرررررم از همع کسایی ک اذیتم کردن و دلمو شکوندن تو نی نی سایت .نمیبخشمشون 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
اینکه طرف میگه ناخواسته حامله شدم همه هجوم میبرن ک سقط کن 😑 سخت دومی تو این وضعیت اون بدبخت اومده د ...

وای آرهههه 

یا اونایی که براهمه حکم صادر میکنن میگن

کسی که پول نداره چرا بچه آورده 

شوهرت بهت گفت تو، باید میزدی دهنش🥴

بعضی وقتا هم استارتر ها خودشون اعصاب ندارن و میپرن به اطرافیان  طرف درباره ی یه کارِ اشتباه تا ...

عزیزم خودتو بکشی ی عده اینو نمیفهمن من تو اطرافیان نزدیک م دارم و هرچی بهش تذکر میدم بازم همونطوره مثلن سرویس ظرف جدید م میخره میگ فلانی اون قدیمیا رو کهنس برای تو یا خیلی چیزای دیگ شبیه همین حرفای شما ولی اصن نمیفهمه دوبارع. میگ حالت اگ یکی ب خودش بکه میگه وای چقدر بیشعور بود🤔