2777
2789
عنوان

یک سوال خانما

103 بازدید | 11 پست

سلام میخواستم بپرسم شما تا چه مدت بعد عقد با شوهرتون راحت شدید و اینکه وقتی خاستگاری اومدن تو اتاق چی گفتید ؟؟؟خجالت نمیکشیدید؟؟

چه ندارد انکس که خدارا دارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اتاق چی میگن؟؟

خب یه جایی سرصحبت باز میشه مثلا از شغل وتحصیلات وخانواده وعلایق وبعداعتقادات وفانتزی های زندگی وزمان عقد ومنزل وماشین وخواسته وخط قرمزها ودرونگرایی وبرونگرایی واهل سفر بودن ودراخرین جلسه از طبیعت جنسی وگرم مزاجی وسرد مزاجی وفانتزی های جنسی هم بعضی سخن وتبادل نظرمی کنن.

خب یه جایی سرصحبت باز میشه مثلا از شغل وتحصیلات وخانواده وعلایق وبعداعتقادات وفانتزی های زندگی وزمان ...

طبیعت جنسی گرم مزاجی و سرد مزاجی چیه باز  

چه ندارد انکس که خدارا دارد
طبیعت جنسی گرم مزاجی و سرد مزاجی چیه باز    

منظوررابطه زناشویی است که طرفین بایدبه هم هم خوانی داشته باشندمثلا اگر اقا خیلی تمایل داشته باشه وخانم سردباشه به مشکل برمی خورندیا برعکس اون ولی اگر 2طرف گرم مزاج باشندوتمایل بالا داشته باشنذکه خیلی عالیه واگر هر2طرف سرد مزاج باشندباز مشکلی نیست.

برای شناخت طبع ومیل جنسی هم بهتره که طرفین در روندخواستگاری با مشاورصحبت کنند.