2777
2789
عنوان

کپسول کرئون برای وزنگیری بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7689 بازدید | 22 پست
سلام عزیزم بله خداروشکر خیلی خوب بود و نمودار رشد دخترم یه جهش صعودی به خودش دید  عوارض که ندا ...

سلام گلم دخترون چندسالش بود که این کپسول رو خورد؟چه مدت بعد تاثیرشو نشون داد و چقدر وزن اضافه کرد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بله دکتر مقدادی برای دختر منم کرئون نوشت ولی چون گیرم نیومد به جاش کرئو فورت گرفتم و خدا ...

سلام لطفا جواب بدین  این کپسول چرا به بچتون دادن اثر داشت ؟ چطور دادین بهش ؟

عزیزم موجودداری الان؟من تهرانم میدونین کجاداره؟

سلام عزیزم خوبی

شما این دارو رو دادین به بچتون؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

سلام عزیزم خوبیشما این دارو رو دادین به بچتون؟

سلام گلم ممنون نه من ندادم به دخترم چطور؟پیش دکترمقدادی بردم ولی این داروننوشت دخترمم تغییرخاصی نکردبابزرگ شدن خودش بهترشدهرچندالان هم دوکیلوکم داره ولی شکرخداسالمه

سلام گلم ممنون نه من ندادم به دخترم چطور؟پیش دکترمقدادی بردم ولی این داروننوشت دخترمم تغییرخاصی نکرد ...

وای ممنون که جواب دادی

میشه بگی از کی خوب شدنش شروع شد؟

دختر من یکسالشه فقط شیربز و جوپرک میتونه بخوره

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

وای ممنون که جواب دادیمیشه بگی از کی خوب شدنش شروع شد؟دختر من یکسالشه فقط شیربز و جوپرک میتونه بخوره

از حدودسه سالگی به بالاخیلی بهترشدحساسیتش هم همیشه خفیف بوده وتوی هیچ کدوم از تست هانشون نمیدادولی همون خفیف به صورت گوارشی بوده .انشالله دخترخانوم شماهم خوب میشن نگران نباش شیربزخیلی خوبه من هرکارکردم دخترنخوردچون بزرگ بودبه شیربسته بندی عادت داشت

از حدودسه سالگی به بالاخیلی بهترشدحساسیتش هم همیشه خفیف بوده وتوی هیچ کدوم از تست هانشون نمیدادولی ه ...

خداروشکر که خوب شده عزیزم🤲