2777
2789
عنوان

حمایت از نویسنده ها

67 بازدید | 14 پست

سلام

بیاید یه متن از نویسنده مورد علاقتون بذارید تا ماهم بیشتر باهاشون آشنا شیم و برای چند دقیقه مطالعه کنیم

نسل فرزندانمان چه خواهد کشید...جانشان به لبشان خواهد رسید وقتی که سالیان بعد در کتاب های تاریخشان از امروزمان بخوانند..مثلا فکرش را بکنید...ویروسی آمد...دنیایی قرنطینه شد...
یا مثلا باورشان نمی شود که کتاب بود..علم بود...اما هرکسی غرق بود در جاهلیت خویش...
یکی از بزرگترین فلاسفه دنیا میگوید جهل واقعی آن است که شخص فکر کند دانا است و می داند در حالیکه هیچ نمی داند...
دلم برای نسل فررندانم می سوزد...
باز ما لا به لای کتاب های ادبیاتمان قصه عاشقانه خواندیم...
از دیوانگی شاملو بگیر تا قصه پردردقصه پردرد بیژن و منیژه...
فرزندم چه می خواهد بخواند؟اصلا او هیچگاه خواهد فهمید معنی عشق را؟
نویسنده های هم نسل من که جز سیلی محکم روزگار و زمین خوردن های پی در پی و بی مهری چیزی ندید و این شد...لا به لای نوشته هایمان دفن شدیم...لا به لای این نوشته ها از حسرت چشیدن احساسات قشنگ نوشتیم...
مانده ام!نویسنده های بعدی از کدام دردها خواهند نوشت

هستی# _قدیری

من نوشتع های سطحی خودمو دوست دارم 

خیلی دلم میخواد اینقد خوب بنویسم ی روز کتاب بدم بیرون ولی نع رمقی موندع ن انگیزع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودکشی مرگ قشنگی که به آن دل بستم...دست کم هر دو سه شب سیر به فکرش هستم #علیرضاآذر

چه قشنگ

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
چرا که نه اسمو فامیلتم بذار🙋

هــر چــه از طـعـمِ شـیـریـن ِ کــودکــی دور شدیم ،
غــصـه هـایـمـان خـوردنــی تـر شـدنـد....
شـیـریـنـیِ آبـنـبـات چـوبـی را بـه قـهـوه تـلــخـی فـروخـتیـم ، تـا فـالِ آمــدنـی را بـگـیریـم ،
شـادی را بـا هـمـان فـرفـره های رنـگی از روز هـایـمـان فــوت کـردیـم....
کـاش دلـبـسـته هـمان بـادبـادکِ وفـادار مـیـمـانـدیـم کـه تا اوجــِـــ آســمـانِ طـوفـانـی مـیـرفـت و بـرمـیـگـشـت...

""شـــکـــیــلا  نـــوشـــتـــ""

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🌹سومین کاربری به علت زبون درازی در حرف حق😉☝🏻

سخت دلبستگی ای داشت به بالم صیاد

تا نشد بالش او پُر ز پَرم خواب نکرد ...

شاعرشو نمیدونم کیه ولی حکایت این روزگار نامرده ....

در این دنیای به این بزرگی که جای سیر کردن و تجربه کسب کردنه ، خیلی محدود باید زندگی کرد و در محدودیت مرد ....

یه دونه رو اگر تو یه بیابون بکاری و‌هر روز بهش آب بدی هرگز رشد نمیکنه چون‌ جای مناسبی رو انتخاب نکردین  عشق درست شبیه همینه  اگر تو یه جای نامناسب  باشه با بیشتر خرج کردنش فقط به خودتون اسیب میزنید مراقب  باشید که عشقتون رو در چه بستری تخلیه می کنید تا به ثمر برسه👌 دست نوشته ی خودمه

مرگ تمدن ها زمانی فرا می رسد که بزرگان مردم به پرسش های جدید آن ها پاسخ های  کهنه و تکراری می دهند 

وقتی آدم وعظ های شما را گوش می دهد خیال می کند قلبی به بزرگی و پهنای بادبان دکل جلوی کشتی دارید

اما شما فقط می توانید در سالن انتظار هتل ها پرسه بزنید و به فریب دادن مردم بپردازید و گمراهشان کنید

در حالی که من جان می کنم و عرق می ریزم تا لقمه نانی در بیاورم

شما با همسر من به مشورت و گفتگو می پردازید و سعی می کنید بدون گوش دادن به حرف دل من

او را از راه به در کنید. به این می گویند تزویر و ریا و حرکت نا صادقانه .

عقاید یک دلقک 

هاینریش تئودور بل

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

اینم یه متن دیگه از خودم:

-:شلام شتاره شهیل شدی ...
هرکی باهاش حرف میزد ناخودآگاه خندش میگرفت خود منم بار ها جلو خندمو گرفته بودم..
وقتی حرف میزد انگار زبونش لول میشد ..بعدا که
صمیمی شدیم سربه سرش میذاشتم که بگو:
(واسه مسابقه تِستِ صداتون اومدم) ، اونم هربار میگفت: (واشه مشابقه تشت شداتون اومدم )
و همگی میخندیدیم خودشم میخندید..یه بار خیلی جدی گفت: میدونم من و تو فقط دوشتیم و ولی من دوشت دارم برخلاف همیشه که میخندیدم دعواش کردم اونم هی میگفت:منطقی شُحبت میکنیم دوشت داشتن حق هر آدمیه..
چند وقتی گذشت و به قول خودش «شِتاره شُهیل شُدم» خیلیا اومدن و رفتن خیلیا ادعا کردن که "دوستم" دارن...
اما دیگه هیچوقت کسی منو"دوشت"نداشت...

"شکیلا نوشت"

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🌹سومین کاربری به علت زبون درازی در حرف حق😉☝🏻