2777
2789
۱۵تومن قبلاخریدم اولش چون ردش میفته و قرمزشده فکرمیکنی پف کرده ناامیدمیشی ولی بعدش میبینی خوب شده من ...

یعنی پفشبعد از چند وقت میره؟

بینی من تقریبا گوشتیه.البته بزرگ نیس.اما دوس دارم جمع تر بشه.بنظرت از اینا بخرم؟من خیلی حساسم.بزرگ نکنه بینیمو.تورو خدا صادقانه بگو خدا خیرت بده.ممنون

اها باشه عزیزم مرسی بینی من انگار پخش شده تو صورتم گوشت اینور و اونورش زیاده بنظرت جواب میده بخرم؟

اره عزیزم خوب هست ن اینکه بد باشه یا قطعی کوچیک بشه تااخر... ولی جراحی از همه چیزبهتره بنظرم اینم بخری خوبه چون قیمتشم کمه هم اینک واسه استفاده روزانه عالیه

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی پفشبعد از چند وقت میره؟ بینی من تقریبا گوشتیه.البته بزرگ نیس.اما دوس دارم جمع تر بشه.بنظرت از ...

بعد ده دقیقه همیک قرمزیشو و ردش بره پفشم میخابه بخرگلم می ارزه ب قیمتشم کمه اخه الان چندشده؟؟من ک راضیموبینیم غضروفیه

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
ازکحا خریدی؟

اینترنتی سفارش دادم قبلا نمیدونم ازکدوم سایت شانسکی هم زدم یهودیدم چندروز بعد درزدن بابام دروبازکرد گفت این چیه اخه دیگه ۱۵داداوردش برامن منم اینقدخندیدم فکرشونمیکردم واقعابیارن 😂😂😂

الان 25تومنشده.ممنونم عزیزم از راهنماییت

خوبه بنظرم ۱۰تومن بیشتر شده-خاهش میکنم گلم❤❤

تا چند ساعت کوچیک میکنه؟دردنداره

چرا درد داره نمیشه نفس کشید قرمزم میشع

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️
اها باشه عزیزم مرسی بینی من انگار پخش شده تو صورتم گوشت اینور و اونورش زیاده بنظرت جواب میده بخرم؟

دختر عموم بینیش گوشتی بود به مدت سه ماه از چسب بینی و گیره بینی استفاده میکرد الان بینیش قلمی شده 

[QUOTE=258022973]دختر عموم بینیش گوشتی بود به مدت سه ماه از چسب بینی و گیره بینی استفاده میکرد الان بینیش قلمی شده&nb ...[/QUOTEچسب بینی دیگه چیه 

گیره بینی منظورتون نوز آپ؟