2777
2789
عنوان

با ۸۰۰ میلیون کجای تهران خونه بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6398 بازدید | 165 پست

حکیمیه هم بشه فکر کنم

به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین.   ..                                                                                 اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport                                                 همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife:                             بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهرک قیام دشت

مسعودیه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
شادآباد غرب تهران یه خونه۸۰متری شاید بتونی بخری

حاضرم متراژ پایینتر باشه ولی مکانش بالاتر باشه

۵ دقیقه بعد از تولدتان، اسم، ملیت و دین شما را تعیین می کنند؛ و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی می کنید که خودتان انتخاب نکرده اید!!
خیلی پایینه😢

خب پول شما هم خیلی کمه! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بریانک بهتره یا نظام آباد؟

نظام آباد رو نمیشناسم. 

فقط میدونم شرقه. 

اما بریانک سه سال زندگی کردم.  

جو پایین شهری داره دیگه. 

اما چاره ای نیست. 

منم سه سال اونجا زندگی کردم و پس انداز کردیم تا تونستیم خونه جای بهتر بخریم. 

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر

مشیریه

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
خب پول شما هم خیلی کمه! 

پولمون کم نیس، کشور بیصاحبه، ۸۰۰ میلیون میشه حقوق چندسال یه کارمند😢😢😢

اینم شانس ماست تو این موقعیت باید خونه بخریم 😞

۵ دقیقه بعد از تولدتان، اسم، ملیت و دین شما را تعیین می کنند؛ و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی می کنید که خودتان انتخاب نکرده اید!!
شاید تو تهرانپارس یا رسالت یه 50متری بشه 

رسالت متری ۲۵ تومن چند سال سازه 

من تازه قبمت کردم

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟