عفونت ادراری خفیف، خوردن مایعات زیاااد گرم نگه داشتن زیر دل یا همون مثانه با کیسه ی آب گرم یا اگه ندارید با حوله ی گرم یا برای نیم ساعت پتو رو تا کنید بزارید.زود خوب میشید.
ساده زندگی کن اما ساده عبور نکن از دنیایی که تنها یک بار تجربه اش میکنی!ساده بازگرد اما هرگز برنگرد به دنیای کسی که به زخم زدنت عادت کرده حتی اگر شاهرگ حیاتت را در دستانش یافتی!و به یاد داشته باش هیچکس ارزش شکسته شدن ارزشهایت را ندارد! "گاهی خودت را زندگی کن"
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
به دکترت بگو شاید عفونت داری من الان که تو ۸ ماهم بچه م بزرگ شده خیلی به مثانه م فشار میاره بعضی وقتا و وقتی مثانمولگد میکنه همش دستشویی دارم
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
تکرر ادرار هم توی بارداری طبیعی هستش اوایل بخاطر بزرگ شدن رحم و به هم ریختن سیستم بدنه اونم دچار نوسان میشه و اخرای بارداری هم بخاطر فشار بچه به مثانه
عفونت تو آزمایش خون مشخص نمیشه؟تو تازه آزمایش دادم نگا کرد گف خوبه
نه تو ازمایش ادرار مشخص میشه