2777
2789
عنوان

لاغری

116 بازدید | 16 پست

یک نفر خیلی جدی و مصمم که قسم بخوره جا نزنه تا اخر سفر لاغری باهم باشیم می خوام. نیاز دارم به یک همگروهی برای لاغری برای اراده .میخوام بچه دار شدن 

روتین زندگیم برام مقدسه .پاش وایمیستم

من

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قرص لاغری گیاهی رو از سایت کیم کالا خریداری کردم اینم شماره هاشونه 09120132883-09120750932-02186081142 بعد از خریدن این قرص و استفاده اون که هم چربیسوزی قوی داشته و هم کاهش سایز و وزن داشته تونستم به وزن ایده ال خودم برسم

سلام استارتر خوبی عزیزم؟

من پایه م صد درصد تا آخرش واقعا دلم میخواد وزن کم کنم چندساله درگیرشم همهههههه کاریم کردم الان واقعا خسته م ولی میخوام ازنو شروع کنم دنبال یه پایه میگشتم که تاپیکتو دیدم.من پایه م منتهی یه چیزی که هست میخوام برا بارداری اقدام کنم نمیدونم چجوری میشه

❤خدایا شکرت❤ما هم یه خانواده سه نفری شدیم👪❤خدا یه نی نی بهمون دادی که 
در خواست بدم بهتون؟

میگم توی خصوصی شماره واتس اژ بدیم به هم یک پیچ اینستا درست کنیم فقط سه تامون فالور هم باشیم و به هم هر روز از کالری و ورزشمون گزارش بدیم

روتین زندگیم برام مقدسه .پاش وایمیستم
میگم توی خصوصی شماره واتس اژ بدیم به هم یک پیچ اینستا درست کنیم فقط سه تامون فالور هم باشیم و به هم ...

من واتساپ ندارم عزیزم ولی اینستا دارم

❤خدایا شکرت❤ما هم یه خانواده سه نفری شدیم👪❤خدا یه نی نی بهمون دادی که