2777
2789
عنوان

تاپیک آزاد

135 بازدید | 16 پست

هر جمله عکس آرزوی قشنگ یا هرچیزی که دوست دارید تو این تاپیک میتونید بذارید موضوع تاپیک آزاده😊

فقط لطفا توهین نکنین 👌❤

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

وقتى برگشت ، احساس کردم تمام دنیا را به من بخشیدند ...

وقتى تماس گرفت دلم ریخت ...

وقتى حرف مى زد و در کلمه هایش ، در صدایش ،

در حس بین حرف هایش هزاران دوستت دارم و مرا ببخش که بد کردم و امیدوارم رابطه مان باز از سر گرفته شود و به روال سابق برگردد موج مى زد ؛ لبخند زدم !

اما ... نه ...

لحظاتى بعد که به خودم آمدم ، دیدم لبخند کوچک و شیرین روى لب هایم جاى خود را به پوزخند سپرده .

دیدم همه ى شور و اشتیاقى که در صبح ها و ظهر ها و عصرها و شب ها و کلا روزگار نبودنش ، نسبت به بازگشت و شروع دوباره ى رابطه داشتم جاى خود را به سردى و عدم اعتماد سپرده ...

دریافتم دیگر حتی حس انتقام ندارم و فاجعه اتفاق افتاده ...

و فاجعه در رابطه چیزى نیست جز "بى‌تفاوتى"

همه ى اینها را نوشتم که بگویم آدمهایى که یک بار ترکتان کرده اند را دوباره شروع نکنید ...

آدمهایى که یک بار ترکشان کرده و کنار گذاشته اید را دوباره شروع نکنید ...

محال است حستان دوباره به باشکوهى حس سابق شود

قرار هم باشد باز احساس علاقه ى سابق به سراغتان بیاید ، پوستتان کنده خواهد شد

پوستتان کنده خواهد شد تا بتوانید اعتماد از دست رفته را به رابطه تان بازگردانید و پل هاى خراب شده را دوباره بسازید

آدمهاى تمام شده را دوباره شروع نکنید ، از من به شما نصیحت

توان و اراده و عشق دوباره‌گیها را اگر دارید ، باشد !

بسم الله ...

این شما و این میدان ...

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی همه کسایی که آرزوی بچه دارن نی نی دار بشن

🌺🙏🌺

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

خدایا تو میدونی و میتونی

من نه میدونم و نه میتونم  

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

خانمی وقتی در خیابان راه میرفت خانمی را دید که یک دامن بسیار زیبا به تن داشت ؛ خیلی از آن دامن خوشش آمد ؛ در واقع با فرکانسهاش به جهان اعلام کرد که از اون دامن میخواهد ؛ این درخواست با ذهن و با فرکانسها انجام شد ، با تحسین کردن زیبایی آن دامن …

روز بعد وقتی در حال رانندگی بود؛ اتومبیلی خلاف جلوش می پیچد !!!! ایشان مجبور میشود متوقف بشود و منتظر رد شدن اتومبیل بشود !!!!!! وقتی به سمت راست خود نگاه میکند ،  یک مغازه لباس فروشی میبیند که عین اون دامن رو پشت ویترین گذاشته !!!!!!!! به مغازه میرود و فروشنده به او میگوید این سفارش را ما نداشتیم در واقع این دامن به اشتباه لابلای سفارش ها آمده !!!!!!!!!!!

شما میبینید که اگر درخواست با تمام وجود باشد، چطور کائنات ( راننده خلافکار ؛ مغازه لباس فروشی ؛ سفارش اشتباهی ) همه دست به دست هم میدهند و تو را به هدفت میرسانند……..

در واقع شما فقط درخواست میکنی  و چگونگی رسیدن به آرزو بر عهده کائنات یا جهان هستی ست ،شما از خداوند درخواست میکنی از اصل و منشاء جهان هستی ……

برای تمامی مردم‌جهان شفای عنایت از خداوند میخام😔خدایا تواین روزای سخت خودت مراقبمون باش 💖💖💖💖

و‌برای همه ی کاربرای عزیز نی نی سایت ارزوی سلامتی و تندرستی میکنم❤❤💖💖انشالله هرجا هستن شاد و‌سالم باشن و از چشم‌بد دور باشن💖❤❤💖💖