masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 عنوان خانوما 59 بازدید | 11 پست دوستان همسر من شیفت شبه میاد میخوابه و بعد که بیدار میشه یه جور کسل میشه چی کار کنم که کسالتش بره و شاداب بشه چه دمنوش یا نوشیدنی هر چی خوبه بگین گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 1399/04/08 | 12:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nahidmsi عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 2542 خودش باید بخواد با حس کسالت بجنگه باید دوش بگیره حرف بزنه میوه ای چیزی بخوره مپندار ؛ ای در خزان کشته جو که گندم ستانی به وقت درو
__mhagh__ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 2626 دوست عزیز شما میتوانید از مکمل ویتامین فارماژیلتون استفاده کنید. تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 خاویار 😑😑😑 گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 خودش باید بخواد با حس کسالت بجنگه باید دوش بگیره حرف بزنه میوه ای چیزی بخوره &nb ... خودش نمیخاد شوهر من یه بی عرضه ای که لنگخ ندارد خسنه شدم از بس این زندگی رو به دوش کشیدم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 دوست عزیز شما میتوانید از مکمل ویتامین فارماژیلتون استفاده کنید. میتونم بپرسم چنده؟ گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
__mhagh__ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 2626 میتونم بپرسم چنده؟ ۳۰ عدد این مکمل ۸۰ هزار تومان هست و نمونه ایرانی فارماتون معروف هست که عصاره جنسینگ هم دارد.اگر بازه قیمتی خاصی در نظر دارید بفرمائید تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
mehri_1مهری عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1122 خوب چرا صورتت اون جوری کردی خاویار انرژی داره به صورت کنسرو هم در فرشکاه ها هست البته بعضی هاشون و میشه قدر یک قاشق مرباخوری بریزی روی آب میوه یا بستنی بخوری بیا خوبی کن البته خودم نخوردم خدای شبنم و یاس همیشه پیش ماست
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 ۳۰ عدد این مکمل ۸۰ هزار تومان هست و نمونه ایرانی فارماتون معروف هست که عصاره جنسینگ هم دارد. ... باشه پس میرم میخرم واقعا خستم کرده 😢 گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 خوب چرا صورتت اون جوری کردی خاویار انرژی داره به صورت کنسرو هم در فرشکاه ها هست البته ... خو فک کردم شوخی میکنی گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
mehri_1مهری عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1122 خو فک کردم شوخی میکنی نه شوخی نیست سرشار از انرژی هست گرون هم هست می تونی انبه تازه هم جایگیزین کنی یا ویتامین سیسوپری های لاکچری دارن 7 هزار تومان خارجی بهتره 14 هزار تومان خدای شبنم و یاس همیشه پیش ماست