2777
2789
عنوان

خانوما

59 بازدید | 11 پست

دوستان همسر من شیفت شبه 

میاد میخوابه و بعد که بیدار میشه یه جور کسل میشه 

چی کار کنم که کسالتش بره و شاداب بشه چه دمنوش یا نوشیدنی هر چی خوبه بگین 

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش باید بخواد با حس کسالت بجنگه   باید دوش بگیره حرف بزنه میوه ای چیزی بخوره    &nb ...

خودش نمیخاد شوهر من یه بی عرضه ای که لنگخ ندارد خسنه شدم از بس این زندگی رو به دوش کشیدم

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
دوست عزیز شما میتوانید از مکمل ویتامین فارماژیلتون استفاده کنید.

میتونم بپرسم چنده؟

میتونم بپرسم چنده؟

۳۰  عدد این مکمل ۸۰ هزار تومان هست و نمونه ایرانی فارماتون معروف هست که عصاره جنسینگ هم دارد‌.

اگر بازه قیمتی خاصی در نظر دارید بفرمائید

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...

خوب چرا صورتت اون جوری کردی 

خاویار انرژی داره 

به صورت کنسرو هم در فرشکاه ها هست البته بعضی هاشون 

و میشه قدر یک قاشق مرباخوری بریزی روی آب میوه یا بستنی بخوری 

بیا خوبی کن 

البته خودم نخوردم 

خدای شبنم و یاس همیشه پیش ماست 
۳۰  عدد این مکمل ۸۰ هزار تومان هست و نمونه ایرانی فارماتون معروف هست که عصاره جنسینگ هم دارد‌. ...

باشه پس میرم میخرم واقعا خستم کرده 😢

خوب چرا صورتت اون جوری کردی  خاویار انرژی داره  به صورت کنسرو هم در فرشکاه ها هست البته ...

خو فک کردم شوخی میکنی

خو فک کردم شوخی میکنی

نه شوخی نیست 

سرشار از انرژی هست 

گرون هم هست می تونی انبه تازه هم جایگیزین کنی 

یا ویتامین سی

سوپری های لاکچری دارن 7 هزار تومان 

خارجی بهتره 14 هزار تومان 

خدای شبنم و یاس همیشه پیش ماست