2777
2789
خیلی ممنون سرنگ مخصوصه پس سرنگ عادی دارم اما ندادم ترسیدم نوکش درد بگیره ندادم

خواهش میکنم گلم اگر سرنگ معمولی سایز کوچک دارین با فاصلع بهش برین ک نوکشو درگیر نکنه (چون احتمالا گرسنس) تا تهیه کنید

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره مظلومن . و همچنین حیوون ها نفس بد ندارن مث انسان.  ولی خب اینکه جواب پس میگیرن دل آدم خنک ن ...

خدا یروزی نسل این آدمها رو بر میداره

ما فعلا خوبی کنیم

به حیونای بی پناه

بقیه رو خدا میدونه چطور جوابشونو بده

خواهش میکنم گلم اگر سرنگ معمولی سایز کوچک دارین با فاصلع بهش برین ک نوکشو درگیر نکنه (چون احتمالا گر ...

سرلاک از داروخونه بخرم؟

به بچه ها میدن ؟

بعد غلظت چطور باشه در حد غلظت ماست خوبه؟

ببخشید انقد سوال دارم 😘😍

سرلاک از داروخونه بخرم؟ به بچه ها میدن ؟ بعد غلظت چطور باشه در حد غلظت ماست خوبه؟ ببخشید انقد سوا ...

بله عزیزم از دروخانه 

بله جوری باشه ک از سر سرنگ راحت خارج بشه 

عزیزم این چ حرفیه وظیفمه من در خدمتم

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

آخی فداش بشم من ⁦⁦❤️⁩

چرا زود از لونه بیرون اومد

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

نون رو بجو با دست بذار دهنش .من کلی گنجشک تحویل جامعه دادم.دمش چه خوشگله.دهنشو باز کرد بذار دهنش

گفته میشه که آب دهن انسان برای پرنده ها ضرر داره و  همیچین نباید سرلاک بچه بهشون داده بشه چون سرلاک بچه ها معمولا شیر داره و پرنده ها آنزیم های هضم لاکتوز که توی شیر هست 

اینهارو توی یک سری سایت خوندم، خودم 100 درصد مطمئن نیستم اما منابع رو براتون میذارم 

منابع :

https://forums.budgiebreeders.asn.au/index.php?/topic/3067-why-cat-and-human-saliva-are-harmful-to-birds/

https://www.makidam.ir/fa/news/3166/هرگز-به-پرندگان-شیر-ندهید

بله عزیزم از دروخانه  بله جوری باشه ک از سر سرنگ راحت خارج بشه  عزیزم این چ حرفیه وظیفمه ...

عزیزم لطفا پست بالاییم رو بخونید 🌹

من سعی دارم که مطلبی که از منبعش 100 درصد مطمئن نیستم منتشر نکنم اما با توجه به اینکه موضوع سلامت یک پرندست گفتم شاید لازم باشه که در میون بذارم این اطلاعاتی که از سایت ها خوندم رو که خدایی نکرده کسی دچار مشکلی نشه

اگه اشتباهی شد ممنون میشم اصلاح کنید که اطلاعات غلط به کسی نداده باشم 🌹

گفته میشه که آب دهن انسان برای پرنده ها ضرر داره و  همیچین نباید سرلاک بچه بهشون داده بشه چون س ...

منم امروز بچه گنجشک پیدا کردم نمیدونم لونش کجاست اصن  چکار کنم چی بهش بدم؟؟؟

پرواز هم نمیتونه بکنه فقط راه می‌ره