2789
عنوان

منو شوهرم 😔

772 بازدید | 41 پست

داریم از هم سرد میشیم ... اصلا نمیدونم چکار کنیم همه ش بحثمون میشه سر کوچکترین چیزا ... یه مدت میگفت بچه میخوام من گفتم نه حالا اون گیر داده میگه نه و کلا از هم خسته شدیم چکار کنیم ک مثل قبل بشیم دیگه مثل قبل زیاد با هم تعریف و صحبت نمیکنیم همه ش تو گوشیشه منم حوصله شو ندارم 😔 چند مدت پیش دست روم بلند کرده برا اولین بار از همون موقع دیگه خیلی عاشقش نیستم معمولیم ... تو رو خدا نیاید بگید طلاق الکی ک نیست مشکل خاصی نداریم فقط بحث داریم و از هم خسته شدیم ... حدود ۳ ساله عقد و ازدواج کردیم و رابطه .... هم تغییری نکرده و خوبه ولی خودمون حوصله همو نداریم چکار کنم

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم ذکر یا ودود زیادبگو😊سعی کن خودت سرحال باشی ومشتاق تاایشونم به وجد بیان

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.

یا بشینین با هم حرف بزنین یا ی مدت از هم دور باشین تقی ب توقی خورد ک ادم ب طلاق فک نمیکنه عزیزم

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁

سعی کن خودتو سرگرم کنی با چیزای دیگه. درس، باشگاه، خرید، مهمونی، کمتر باهاش برخورد داشته باش تا دلتون برای هم تنگ بشه.

یه کم از خودگذشتگی کن.

انشاالله به امید خدا رابطه تون بهتر میشه

بشینید باهم صحبت کنید ... الان ک نمیشه ولی بعدا یه مسافرت دونفره برید 

راجب موضاعاتی ک میدونید خط قرمز هر کدومتونه حرف نزنید 

باهم برید تو پارک قدم بزنید و راجب ناراحتیای فکریتون باهم صحبت کنید 

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
یه مدت برید سفر

اول خرداد از شمال برگشتیم ... یه دو سه روز قبل سفر باهم دعوای بدی کردیم و سفر بهم نچسبید ... دیگ هم فک نکنم بریم سفر

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
حوصله نداریم ینی چه؟؟مگه زندگی شوخیه؟؟ بذار بچه دارین شین فقط

میترسم با بچه وضع بدتر شه بیشتر بی‌حوصله و اعصاب خوردی پیش بیاد. ...

یه مدت از هم دور بشید حیف گه الان نمیشه سفر رفت یعنی خیلی بهتون کمک میکرد یا جمعه ها بزنید از خونه بیرون واقعا بیرون رفتن خیلی حال و هوایی ادمو عوص میکنه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
عزیزم ذکر یا ودود زیادبگو😊سعی کن خودت سرحال باشی ومشتاق تاایشونم به وجد بیان

خب مشتاق نیستم واقعا از چشمم افتاده مخصوصا ک دیشب اون گفت بچه نمیخوام دیگه ... منم اگر واقعا گفت بچه نمیخوام ازش جدا میشم ... نزاره بچه دار شم ک بشه ۴۰-۵۰ سالم بعد فیلش یاد هندستون کنه؟😔