2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این لی معمولیه

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
از چه سایتی خرید کنم؟

خانومی معتبره

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
از چه سایتی خرید کنم؟

من یه چرخی می زدم دیجی کالا برند این لی رو دیدم تنوع رنگاش خیلی زیاد بود مثلا واسه مهمونی یا مثل من که دانشجوام تنوع رنگاش انقد زیاده که می تونیم راحت انتخاب کنیم.می تونم لینک یکیشو بدم بری رنگای دیگشم ببینی جالبن!

رژ لب

تاریخچه رژ لب یا ماتیک

رژلب یا ماتیک یک فرآورده آرایشی است که حاوی مواد رنگی، قهوه، روغن، موم و نرم‌ کننده پوست است برای برجسته نشان دادن لب‌ها به‌کار می‌رود. در این مقاله از مجله دنیای مد به تاریخچه رژلب و تحولات شگفت انگیز آن در طول زمان خواهیم پرداخت.

رژلب در تمدن های باستانی

در تمدنهای قدیم، آرایش نمادی از جایگاه بود، و زن و مرد هر دو به استفاده از آرایش علاقه مند بودند. جدا از زیبایی شناسی، آرایش تاثیر دارویی نیز داشت. مردم در تمدن سومری را می‌توان به عنوان نخستین افرادی که از رژ لب استفاده می‌کردند، تلقی کرد. زنان بین النهرین از جواهرات گرانبها برای اضافه کردن رنگ و براقیت روی لب‌های خود استفاده می‌کردند.

تاریخچه رژلب در مصر باستان

شاید مصری ها اولین علاقه مندان واقعی رژ لب بودند. زنان برای زیبایی خود از رژلب هایی با رنگ های جذاب مانند بنفش و سیاه استفاده می‌کردند. آنها از برخی مواد مانند رنگ کارمین (Carmine ) که از حشرات کوهی روی زمین گرفته شده بود، به عنوان رژلب استفاده می‌کردند.

اختراع اولین رژلب

صدها سال پیش، یک دانشمند عرب، به نام ابولكاسی رژ لب محكم را اختراع كرد. او در ابتدا در رژلب ها موادی معطر می‌ریخت و سپس ماده رژلب را در قالب می‌ریخت.

🔴 متن کامل در مجله دنیای مد

سلام من این مارک هایی که گفتی رو استفاده نکردم ولی برای خرید رژ لب همیشه میرم سراغ فروشگاه آرایشی روبی سان دوستم بهم معرفی کرد. به جرات میگم جنس رژ لب هاش عااااالیه یه بار استفاده کنی دیگه سراغ جای دیگه ای نمیری.