2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 63949 بازدید | 81 پست
عزیزم آخه هرکسی فرق می کنه ولی درمورد من من یک نقطه کبود نشدم فقط یه کم ورم کردم اینم عکسم

ماشالا خشگلم هستی

دماغت که بنظر خوب میاد

چرا هنوز باند پیچی هستی بعد این همه روز؟

مگه نباید الان دیگه فقط چسب بینی باشه؟

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
ماشالا خشگلم هستی دماغت که بنظر خوب میاد چرا هنوز باند پیچی هستی بعد ده روز؟ مگه نباید الان دی ...

مرسی عزیزم لطف داری نه امروز روز ششم‌ هستش من هنوز گچم رو برنداشتم چون دکتر من تامپون نذاشت بینیم ترشح داره اون گاز زیر بینیم رو برای اون میزارم ولی خود دکتر گفت اگه دیگه خون آبه نیومد می تونی نزاری که فقط روز اول خون آبه داشت بعدش فقط ترشحات بینی بود من برای تمیزی میزارم تند تند هم عوضش می کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم لطف داری نه امروز روز ششم‌ هستش من هنوز گچم رو برنداشتم چون دکتر من تامپون نذاشت بینیم تر ...

ممنون بابت پاسخ  

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
آخخخخی مبارکت باشه از روی گچ حدس میزنم شبیه بینیه الهه حصاری شده 🤩🤩😍

مرسی عزیزمم😍من چرا نمی تونم عکسم رو پاک کنم فقط گذاشتم که دوستمون ببینه شما بلدی چه طوری میشه که پاک کرد؟

مرسی عزیزمم😍من چرا نمی تونم عکسم رو پاک کنم فقط گذاشتم که دوستمون ببینه شما بلدی چه طوری میشه که پا ...

باید زیر سه دقیقه پاک میکردی الان من گزارش میزنم بقیه دوستان هم بزنید پاک بشه

باع...
۲۲ تومان

سلام خانمی  چطوری؟ امروز تجربه نمیذاری؟

سلام دوست های عزیزم‌ خب تا اینجا گفتم که منتظر بودم تا نوبتم بشه از قبلش من هر سوالی که تو ذهنم بود رو تو نوت گوشیم نوشته بودم گوشیم رو گذاشته بودم که صدای دکتر رو ظبط کنه هر چند که من قبلش هم مخ دوستم رو که رزیدنت اتاق عمل بود خورده بودم هرچی سوال تخصصی و غیر تخصصی و در مورد قبل عمل و بعد عمل بود حین عمل بود پرسیده بودم 😂ولی خب یه سری چیزا رو برای محکم کاری از خود دکتر هم پرسیدم راستی شما هم اگه سوالی داشتین از من بپرسین تا جایی که بدونم راهنمایی می کنم خلاص رفتیم تو دکترم خیلی مهربون بود واقعا باهاش حس راحتی کردم تا جایی که من شنیده بودم می گفتن هر دماغی رو قبول نمی کنه سخت گیره ولی با من که خیلی اکی هر سوالی می پرسیدم آخرش می گفت نگران نباش فوق العاده میشه منم که انقد عجله داشتم بهش گفتم خب وقت عمل کی باشه😂گفت حالا فعلا برو عکس و آزمایشت رو بده جلسه بعدی مشخص می کنیم سرتون درد نیازم من فرداش فوری رفتم هم آزمایش دادم هم عکس گرفتم جواب آزمایشم‌که اومد زنگ زدم منشیش کفت همین امروز بیا

منم رفتم اون روز چون زود تر رفتم یک نفر با گچ نشسته بود رفتم باهاش صحبت کردم فهمیدم که با دکتر عمل کرده بود باز با خودش ترمیم کرده بود بهش گفتم میشه‌ عکس عمل اولت رو ببینم بینیش از تمام رخ خیلی خوشگل بود ولی از نیم رخ یه برامدگی داشت خودش راضی بود می گفت چیزی نیست ولی من اونجا یکم دو دل شدم چون کلا نمی دونم چرا همیشه از ترمیم خیلی بدم میومد رفتم پیش دکتر  وقت عملم رو داد و رفتم خونه هر چی بیشتر فکر کردم بیشتر داشتم پشیمون شدم تا اینکه شب به دکتر پی ام دادم گفتم امروز یه دختر خانومی تو مطبتون بود که با خودتون ترمیم کرده بود من چون هیچ نمونه ای تو مطبتون ندیدم به غیر از این خیلی استرس گرفتم با کای حوصله برام توضیح داد که جریان چیه که حالا اگه خواستین بهتون می گم و گفت تو ۵ درصد افراد ممکنه این اتفاق بیفته با یه سوهان حل میشه ولی من هنوز خیلی نگران بودم بهش گفتم میشه نمونه های دیگتون رو بیام مطب بینم که بهم‌ گفت آره به منشیم می سپرم باهاش هماهنگ شو بیا

سلام بچه ها ببخشید واقعا که دو هفته پست نذاشتم امروز سعی می کنم بیشتر پست بزارم خب تا اونجا گفتم که قرار شد باز برم مطب رفتم ۲،۳ تا نمونه دیدم مطمئن شدم که این همون دکتری هست که من می خوام بینیاشون فوق العاده بود البته بازم سلیقه ای هستش ولی من که خیلی پسندیدم ۳ تیر وقنت عملم بود کمتر از یک هفته وقت داشتم رفتم سراغ خریدام بالش گردنی گرفتم که برای هفته اول واقعا بهم کمک کرد بعدش ولی دیگه استفاده نکردم کمپرس سرد گرفتم که این حتما واجبه حتما حنما بگیرید من روز اول ازشون استفاده نکردم یخ هارو داخل کیسه فریزر میزاشتم ولی خب اونجوری صورتم خیس میشد بالشم خیس میشد کلی دردسر داشت ولی بعد که از کمپرسام استفاده کردم گفتم چه کاری بود از همون اول همینارو میزاشتم دیگه قیمتشم خیلی ارزون بود من از دیجی کالا گرفتم فکر کنم ۱۲ هزار تومان اگر بخواین لینکش رو میزارم براتون دیگه دمنوش بابونه گرفتم انبه و آناناس و کرفس هم که خودتون میدونین دیگه قلم هم خوبه من ۳ روز اول غذا های بلند شده و سوپ با آب قلم می خوردم کورن فلکس و جو دوسر و غذای بچه و اینا هم گرفتم واقعا همه رو هم استفاده کردم چون تا چند روز فقط می تونین غذای نرم بخورید تنوع توش باشه بهتره که دلتون رو نزنه ۳ روز اول من لب به نمک نزدم همه غذا هامو بدون نمک و ادویه خوردم بعد دیگه دلم رو زد یکم نمک و ادویه استفاده کردم من اصلا کبود نشدم اصلا درد نداشتم نمی دونم به خاطر دارو هام بود یا داروی بیهوشی ۲،۳ روز اول کلا خواب بودم که اینجوری خیلی برام راحت گذشت ولی خب از روز چهارم که دیگه روزا خوابم نمیبرد یکم کلافگی داشت ولی من کلا شبا راحت می خوابیدم دو تا بالش می زاشتم با اون بالش گردنیه که کمک می کرد تو خواب اصلا تکون نخورم 

من به خاطر اینکه خیلی گرمی می خوردم تابستون هم که بود کهیر زدم روز چهارم شب موقع خواب بینیم خارش گرفت که خیلی اذیت کننده بود چون گچ دارین و هیچ کاری از دستتون بر نمیاد ولی یه معجزه به اسم کمپرس یخ وجود داره که بهتون گفتم حتما واجبه بگرید اونو که گذاشتم آب روی آتیش بود از اون موقع به بعد هروقت خارش و کلافگی داشتم از کمپرس استفاده می کردم خیلی کمک میکرد من ۳ بار تو هفته ای که گچ داشتم حمام کردم البته بهتون بگم گچتون اصلا نباید خیس بشه برای همیین من از پیشونی تا بالای لبمو سلفون می کشیدم بعد می رفتم حمام اصلا خیس نشد گچم البته سرمو زیر دوش نمی گرفتما فقط مو هامو می شستم اگه مواظب باشید که گچتون خیس نشه حمام خیلی آرومتون می کنه