2777
2789
عنوان

آینده ی من

111 بازدید | 13 پست

من الان کلاس دوازدهمم. دارم امتحانای نهایی رو میدم . تا اینجا قطعا یکی رو افتادم امروز ریاضی بود ک به احتمال خیلب زیاد میوفتم . کنکورم دارم امسال . یعنی میخاستم حداقل بشینم درسای عمومی رو بخونم تا کنکور . الان با این تشدیدیا چیکار کنم ؟ از خواههرامم کسی تاحالا تشدید نشده . مامان بابامم ک سنشون بالاست و ب این نظام اموزشی جدید اشنایی زیادی ندارن . من موندم و من و البته شما بگین چه کنم ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شرایط تک ماده شنیدم نمره ی برگه باید از هفت بیشتر بشه . درسته ؟

من از شرایطش دقیق نمیدونم فقط چون میدونم اولین باره که تجدید میاری می تونی استفاده کنی حالا این که باید بالای هفت باشه رو نشنیدم تا الان

من همیشه فکر می کردم خوشبختم نمیدونم چرا در حد فکر موندم 

حتی اگه یه درصدم نتونی از تک ماده استفاده کنی هم الان باید برا کنکورت بخونی خوب اونو بعد از کنکورت باید امتحان بدی دوباره

حتی اگه یه درصدم نتونی از تک ماده استفاده کنی هم الان باید برا کنکورت بخونی خوب اونو بعد از کنکورت ب ...

اره تازه ک با دوستمم حرف میزدم میگفت اون خودش فرجه ی جدا داره 

اره تازه ک با دوستمم حرف میزدم میگفت اون خودش فرجه ی جدا داره 

پس حالا بشین برا کنکور بخوون فقط بخوون چون اگه نخوونی بعدها خیلی حسرت می خوری که چرا نخووندی