2777
2789
عنوان

قزوین واسه زندگی دانشجویی چجور شهریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732 بازدید | 34 پست
شما اراک بودین؟ واقعا خیلی شهرش دلگیره و آلودس من این یکسال که بودم همش افسرده بودم

من اراکم اونقدرها آلوده نیست 

شاید دوستی چیزی نداری بری بیرون چون دلگیر نیست

خوبیش اینه مردم فضول نیستن و کاری بهت ندارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هرجایی انتقالی نمیدن.به تهران که اصلا.آخه اراک واقعا آب و هواش خوب نیست بیشتر روزای زمستون آلودگی شدید داشت هواشم خشکه شهرشم دلگیره هیچ جا واسه تفریح نداره

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل_____اگر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم  
آره خب واسه بعدا میگم چون من مدت درس خوندم طولانیه و تازه ترمای اولم نمیخوام اراک بمونم

تو رو نمیدونم اما کلا از قزوین خوشم نمیاد چیز خوبی هم راجبش نمیشنوه آدم🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

به قزوینی ها بر نخوره فقط نظر خودم رو گفتم

اراک از قزوین بهتره

اگه کلا نمیخوای اراک بمونی ب جای قزوین یجای دیگه رو انتخاب کن

مسخِ افیونیِ افسانه یِ اصحابِ کدامینْ غاری؟!___[باورکن من کاربر قدیمیم ،اوشون ب دلایل نامعلومی کاربری قبلیمو پوکونده😐]
اراک از قزوین بهتره اگه کلا نمیخوای اراک بمونی ب جای قزوین یجای دیگه رو انتخاب کن

آخه شنیدم آب و هواش بهتره و کلا امکانات تفریحی ایناش بیشتره از اراک.من الان یکساله اراکم هیچ جا نرفتم ک بهم خوش بگذره

دوست اینا که ندارم فعلا. یچیز دیگم هست ما سردشتیم بیابونه از شهر دوره خیییلی دل گیره

پس برای همینه میگی دل گیره خوب عزیزم اونجا از مرکز شهر دوره

شاید رفتی یه شهر دیگه بازم دانشگاه ش دور بود از شهر

عزیزم میدونم اراک دانشگاه ش برای پزشکی خوبه

بیخیال شو

از چه نظر بهتره؟

سبک زندگی مردم و نگاها وو

اراک خیلی کاری ب کارت ندارن و..

قزوین از اراک یکم سنتی تره

مسخِ افیونیِ افسانه یِ اصحابِ کدامینْ غاری؟!___[باورکن من کاربر قدیمیم ،اوشون ب دلایل نامعلومی کاربری قبلیمو پوکونده😐]
آخه شنیدم آب و هواش بهتره و کلا امکانات تفریحی ایناش بیشتره از اراک.من الان یکساله اراکم هیچ جا نرفت ...

عزیزم شما اول باید چند تا دوست پیدا کنی روزای تعطیل هم کلی جا برای رفتن هست

بری قزوین هم چون دوستی نداری بهت خوش نمیگذره 

همه باهم از قبل آشنا شدن تو میشی غریبه

پس برای همینه میگی دل گیره خوب عزیزم اونجا از مرکز شهر دوره شاید رفتی یه شهر دیگه بازم دانشگاه ش دو ...

آره خودمم فک‌میکنم مهم ترین دلیلم تنهاییه و اینکه خابگاه و دانشگاه دور از شهره راستش فقط یک بار رفتم خیابون ملک و دو سه بار عباس آباد زیاد نگشتم اراکو

کی گفته قزوین بسته و دلگیره؟

واقعا قزوینیا خوش گذرونن. 

اب و هواشم عالیه. اگه تو زمستون شهرای دیگه ۳۰ روز آلوده باشن قزوین ۱۰ روز الوده‌اس. البته زمستونای نسبتا سردی داره.

جای تفریحی هم داره. 

اگه بخوای تموم مکانای تاریخی قزوین و رستوراناشو بگردی باید از لیسانس تا دکتری وقت بذاری.

پارک کوهستانی فدک سومین پارک کوهستانی برتر ایرانه. و خیلی به شهر نزدیکه.

تقریبا تو همه خیابونا و حتی کوچه‌ها پارک هست. 

شما جمعه ظهر بیا بیرون از خونه، نصف مردم شهر مشغول پیک نیک رفتن و کباب زدنن. حتی اگه اهلش نباشی شور و حال مردم به وجدت میاره.

دم غروب برو خیام شمالی و خیام کیف می‌کنی.

شاید نسل قدیمی، مردم سنتی بودن که تو همه شهرا اینجوریه ولی نسل جدید خیلی هم خوشحال و خوش گذرونن.

قزوین شهر چهار فصله.

من درباره اراک اطلاعاتی ندارم، ولی قزوین شهر بدی نیست.

هر کدوم از دوستای خونوادگیمون که از شهرای دیگه میان قزوین کیف می‌کنن و می‌گن هیچ وقت فکر نمی‌کردیم انقدر مسافرت به قزوین لذت بخش باشه.

قزوین معروفه به شهر مینودری، یعنی شهر بهشتی. 😊

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم