2777
2789
عنوان

سهام عدالت

164 بازدید | 7 پست

سلام خانمهای گلی که روش سهامداری مستقیم رو تو سهام عدالت انتخاب کردین. من میخوام سهامم رو ببینم. از طریق کارگزاری های مختلف میخوام وارد شم ولی مدام بهم اخطار میده شماره تلفن نامعتبره. از طریق سایت سهام عدالت هم قسمت شماره تماس بسته است اما تو اون قسمت که شماره شبا داره، 4 رقم آخر شماره تلفن خودم هست.

نمیدونم هنوز اطلاعات وارد کارگزاری ها نشده یا مال من مشکل داره فقط؟؟؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمارت به اسم خودته؟من شماره هم به اسم خودمه ولی چون تغییر دادم و خط قبلی رو ندارم کد به اون خطم میره ...

من قبلاباخط همسرم وارد سهام عدالت میشدم بعد برای فروش کارگزاری پیام دادخط به اسم خودت باشه 

من توسامانه سهام عدالت خط خودم و وارد کردم ووارد میشه ولی بعدازیکماه هنوز کارگزاری میگه تایید  نشده😣😣

دقیقا منم همین مشکلو دارم

ﻧﻪ ﻣﺴﺘﯽ ﻧﺸﺎﻥ ﮐﻔﺮ ﺍﺳﺖ.ﻧﻪ ﺟﺎ ﻧﻤﺎﺯ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﯾﻨﺪﺍﺭﯼ.ﻧﻪ ﭘﺎﮐﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎﮐﯽ ﺍﺯ ﻣﺴﺘﯽ.ﻧﻪ ﻣﺴﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺩﻭﺭﻭﯾﯽ.ﻧﻪ ﻣﻮﯾﯽ ﻧﻤﺎﯾﺎﻥ ﻧﺸﺎﻥ ﺍﺯ ﻫﺮﺯﮔﯽ،ﻧﻪ ﭼﻬﺎﺭ ﻗﺪ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﭘﺎﮐﯽ...ﻫﺮ ﮐﺲ ﻫﺮ ﺁﻧﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺒﻮﯾﺪ ﻧﻪ ﺁﻧﮑﻪ ﻇﺎﻫﺮﺵ ﮔﻮﯾﺪ!ﻧﻪ ﻣﺪﺍﻓﻊ ﺑﺪﯼ ﺑﺎﺵ ﻭ ﻧﻪ ﺩﺭ ﻓﮑﺮ ﺗﺪﻓﯿﻦ ﺣﻘﯿﻘﺖ...ﻗﻀﺎﻭﺕ ﮐﺎﺭ ﻣﺎ نیست ..

پس یعنی مشکل همه همینه؟؟؟؟؟؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
من قبلاباخط همسرم وارد سهام عدالت میشدم بعد برای فروش کارگزاری پیام دادخط به اسم خودت باشه  من ...

مالع من کلا وارد نمیشه که ببینم چنده،کد به خط قبلیم میره که اون خط رو دگ ندارم

پی دی اف،تایپ ،پاورپوینت،هرکس خواست درخدمتم😍