2777
2789
عنوان

خواهر بددهن

1533 بازدید | 80 پست

سلام خانما من خواهرم 16 سالشه خیلی بددهنه هرچی به ذهنش میرسه فحش های رکیک هرچی باشه به مامانم و خودم میگه من بهش هیچی نمیگم اما مامانم چون پیرتره حساس شده جوابشو میده البته نه با فحش ها مثلا میگه الهی من بمیرم تو راحت بشی قشنگ همه جور حرفی به ما میزنه هیچ ادبیم حالیش نیست همش صداشو میبره بالا به مامان بزرگ و پدر بزرگم هم میگه گوه نخور واقعا دیگه من به مرگشم راضی شدم یعنی جیگر مارو خون کرده ها خون چکار کنم من؟ صدتا روانشناس و مشاور بردیم میگن این سایکو پته البته به خودش نگفتیما بی جنبس یهو میخواد ادای بازیگرا رو دربیاره میاد لت و پارمون میکنه ولی توروخدا اگه تجربه دارید بگید ما چکار کنیم مامانم بنده خدا ده سال پیر تر شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب دوره زمونه ای شده بخدا هشت سالم بود جرات نداشتم چیزی بگم که با کتک میفتادن به جونم دیگه چه برسه ۱۶ سالگی..یه خواهرزاده دارم ۱۵ سالشه بدتر از خواهر شما بخدا کسی نمیتونه بهش بگه بالا چشمت ابروست که مرده هاشو میاره جلوچشمش و مامان و باباش هم میخندن و افتخارات میکنن..میگم زمان ما که اینطوری فکر نمیکردید😏

از ته دلتون برای مادرشدنم دعا کنید صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏
عجب دوره زمونه ای شده بخدا هشت سالم بود جرات نداشتم چیزی بگم که با کتک میفتادن به جونم دیگه چه برسه ...

واقعا خیلی بد شده این تازه کتکمون هم میزنه یعنی نزاشته یه اب خوش از گلومون پایین بره اخه چرا واقعا اینجوری میکنن هدفشون چیه واقعا بعضیا چقدر پلیدن اخه مگه ما چه بدی در حقشون کردیم مثلا خواهر من هیچ وقت دلش به حال کسی نمیسوزه با همه با بی رحمی برخورد میکنه مامانمو کتک میزنه یعنی اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی البته تیزهوشانیه ولی بخوره تو سرش هرچی درس بخونه ایشالا با خودش به گور ببره ایشالا هرچه سریع تر محو بشه

وااای بیچاره امیدوارم زودتر خوب شه حالش منم مادرشوهرمم گفت چس خور ب مزاحم تلفنیش جلوی ماا دو روز ب ...

نه خواهر من وحشتناکه به ماها همه ی این حرفا رو میزنه اصلا داغوون نه دیگه خوب بشو نیست فقط اگه بمیره ماها خلاص میشیم واقعا ادم بدیه درست شبیه بابامه

واقعا خیلی بد شده این تازه کتکمون هم میزنه یعنی نزاشته یه اب خوش از گلومون پایین بره اخه چرا واقعا ا ...

چه شرایط سختی 

خدا کمکتون کنه باهاش از در دوستی وارد شو یه مدتی 

هدیه بخر ...غذاهای مورد علاقش رو بپز 

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
واقعا خیلی بد شده این تازه کتکمون هم میزنه یعنی نزاشته یه اب خوش از گلومون پایین بره اخه چرا واقعا ا ...

لوس شدن واقعا همه ی بچه ها اینجور شدن نمیدونم از هورمون بالای غذاهاست یا نسل جدید همه اینجورن..میگید تیز هوشانه شاید از حجم بالای درسهاست چون تیزهوشان واقعا سخت میگیرن و سطح بالا درس میدن شاید از اونا باشه..تمام امکاناتو در اختیارش گذاشتید؟گوشی..تبلت..رایانه

از ته دلتون برای مادرشدنم دعا کنید صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏
اقتضای سنشه البته سعی کنید تو خونه بهتر باشه رفتارش منم خیلی فحش میدادم جلف بازی در میاوردمو.... و ...

جدا!!! ای کاش اینطوری بشه واقعا روزگار برامون نزاشته اخه وااا اون حتی کتکمون هم میزنه ما هیچ کاری باهاش نداریم اخه چرا اینکارو میکنه چی میخواد پس چرا من اینطوری نبودم 

لوس شدن واقعا همه ی بچه ها اینجور شدن نمیدونم از هورمون بالای غذاهاست یا نسل جدید همه اینجورن..میگید ...

اره گفتیم امسال دیگه نمیزاریمش تیزهوشان چون حسوده نمیتونه ببینه بقیه ازش بالاترن  اما فایده نداشت که نداشت یه مدرسه دولتی گزاشتیم بدتر شد دیگه نمیدونیم والا چه گلی بگیریم به سرمون اگه یه روز موبایلشو قایم کنیم پوست کلمون رو قشنگ میکنه واقعا از زندگی دیگه سیر شدم