2777
2789

فایده نداره 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نی نی ۳ ماهه داری ک .وایی چ زود اقدام کردی

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

اگ هاله رو ب پرنگی بره مثبته در غیر  این صورت فک نمیکنم .

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
نی نی ۳ ماهه داری ک .وایی چ زود اقدام کردی

برج ۱۱ سه ماهش بوده الان بزرگتره

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
جدن؟؟چرا؟؟ اخه ترشحات ابکی و کمردرد دارم

اونو من هر ماه دارم توهم حاملگی ام میزنم

ولی عزیزم اگه روایات و اهل بیت رو قبول داری میگن بچه تا 2 سالگی باید شیر مادر بخوره 

اگه شیر خودتو بش میدی در حقش کم کاری میشه گناه داره از شیر گرفته شه

اگه شیر خودتو نمیدی ک هیچ

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
اونو من هر ماه دارم توهم حاملگی ام میزنم ولی عزیزم اگه روایات و اهل بیت رو قبول داری میگن بچه تا 2 ...

ینی شمام ترشح زیاد دارین؟

من ی سره لباس زیرم‌خیس میشه از شدت ترشح

من بچم شیرخسک میخوره

نه ۷ ماهشه گلم...ناخواسته هست خخخ نمیدونم برم ازمایش یا نه ۸روز هقب انداختم ترشح ابکی زیاد دارم

اها تاریخشو ندیدم😂😂

الکی پول ازمایشگا نده اول مطمئن شو. ۶ تا تست انداختم مطمئن شدم بعد رفتم .یا ی تست دیگه بزن الان یا صبر کن یکی دوروز دیگه اونوقت بزن

ینی شمام ترشح زیاد دارین؟ من ی سره لباس زیرم‌خیس میشه از شدت ترشح من بچم شیرخسک میخوره

بله دارم

هر ماهم فک میکنم باردارم و خبری نیس

کلا اینا ب نطرم همه اش توهمه

این ماه اصن پریودم نشدم

فقط لکه بینی

ولی رفتم دکتر گفت بچه نداری

البته من شیر میدم بچه ام 4 ماهشه. ولی از همون ماه اول بعد زایمان پریود شدم 

اها تاریخشو ندیدم😂😂 الکی پول ازمایشگا نده اول مطمئن شو. ۶ تا تست انداختم مطمئن شدم بعد رفتم .یا ی ...

😁😁😁

جدن؟؟

خو من این ۴امین تست بود ک گذاشتم 

غیر مال امروز بقیش بعد ی مدت هاله انداخته این منفی شد 

بله دارم هر ماهم فک میکنم باردارم و خبری نیس کلا اینا ب نطرم همه اش توهمه این ماه اصن پریودم نشدم ...

خداحعظش کنه

منم تا۴۱روز خون دیدم

بعد۵۰روزگی پریود شدم 

من تا۳ماهگی شیرمو خورد البته

نه ۷ ماهشه گلم...ناخواسته هست خخخ نمیدونم برم ازمایش یا نه ۸روز هقب انداختم ترشح ابکی زیاد دارم

وای منم عقب انداختم پسرم دوسالشه هنوز آزمایش نرفتن

منم منم دختر ننه ام💞💞💞