2789
عنوان

منو عشقم...

203 بازدید | 19 پست

بچه ها منو عشقم قصد ازدواج داریمو همه هم میدونن ولی ازطرفی به دلایلی هفته ای دوبار بیشتر نمیتونیم باهم صحبت کنیم اون هم باپیام حالا یه اتفاقی افتاده که اتیشش دامن مارو گرفته و مادرم گفت دیگه حق نداری اصلا اصلا بهش پیام بدی اگه خواستن که خودشون میان خاستگاری 

حالا اگه شما بودین عشقتون یهو و بدون حرفی دیگه بهتون پیام نده چه فکری میکنین

ازطرفی هم اون الان شرایط خاستگاری اومدن نداره هم بخاطرکرونا هم اینکه چندروز پیش پدر بزرگش فوت شده

میشه بگین چیکار کنم

خدایا هیچ خانواده ای رو بی آبرو ............... هیچ پدرومادری رو سرافکنده نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه حتما باید به مامانت بگی که داری بهش پیام میدی؟

خب گلم منو مامانم جوری هستیم که هیچ چیزی رو از هم پنهون نمیکنیم و از رابطه ما همه خبر دارن نه فقط مادرم

خب اون اتفاق چیه  همینجوری که نمیتونیم راهنمایی کنیم کامل بگو

خب چطور بگم یکی یه کاری کرده که امکان ابرو ریزی هست بیشتر نمیتونم توضیح بدم

خب وقتی پدربزرگش فوت شده ک فعلا نمیتونه بیاد. ولی نحرفی هم چ میدونم ی جوریه. رابطه بنظرم باید پایدار نگه داشت همیشه. 

همین کرونا باعث شده طرف منم ی سری کاراش عقب بیوفته و فعلا شرایط خواستگاری اومدن نداره ولی کل خونوادش و مامانم خبر دارن

اگه این کرونای لعنتی نبود اردیبهشت خواستگاریم بود

این کرونای لعنتی زندگی همه رو ریخته بهم

خب گلم منو مامانم جوری هستیم که هیچ چیزی رو از هم پنهون نمیکنیم و از رابطه ما همه خبر دارن نه فقط ما ...

خب تو به خاط خودت و عشقت هم که شده این سری پنهونش کن ادم همه چیزو که به مامانش نمیگه مامان منم میدونه من دوست پسر دارم ولی قرار نیست ریز اتفاقاتم رو براش تعریف کنم

حتما یه میام بده بهش شرایطت و توضیح بده

خودمم توهمین فکر بودم ولی بعد اگه مادرم حالا هرطوری بفهمه که احتمالشم هست خیلی ازدستم ناراحت میشه اخه ماها بجزهم کسی رونداریم

خودمم توهمین فکر بودم ولی بعد اگه مادرم حالا هرطوری بفهمه که احتمالشم هست خیلی ازدستم ناراحت میشه اخ ...

خب به مادرت بگو که لطفا این اجازه رو بده که بهص یه پیام بدی و توضیح بدی 

با بقيه دلايل كارى ندارم ولى چون پدربزرگش فوت شده شايد حق داشته باشه...شما به مامانت بگو اوكى هر چى شما بگى.

به دوست پسرت هم پيام تسليت بده و بگو كه كنارشى و اگه نياز  به درد و دل داشته باشه ميتونه روت حساب كنه...يكى دو هفته بهش فرصت بده به خودش بياد،اگه ازش خبرى شد كه هيچ،اگه خبرى نشد بدون كه همه اينا بهونه بوده و دورشو خط بكش

بعدشم عزيزم وقتى خودت شرايط دوست پسرتو ميدونى و ميدونى فعلا شرايط ازدواج و خواستگارى نداره چرا همه جا از رابطتنون جار ميزنى!؟؟ بدون اينكه كسى بفهمه رابطتتون رو ادامه ميدادين  بعد اينكه شرايطش اوكى شد به همه اعلام ميكردين

خب وقتی پدربزرگش فوت شده ک فعلا نمیتونه بیاد. ولی نحرفی هم چ میدونم ی جوریه. رابطه بنظرم باید پایدار ...

اره بخدا ما قرار بود بعد نوروز بیان خاستگاری عقد کنیم ولی خیلی از کاراش عقب افتاد بخاطر کرونا