2777
2789
عنوان

وام یه میلیونی

907 بازدید | 23 پست

دوستان این پیام واسم اومده میدونید قضیه اش چیه ؟؟؟ سرپرست محترم خانوار

تسهیلات یک میلیون تومانی دوران کرونا قبلا به حساب یارانه شما واریز شده است اگر متقاضی تسهیلات تکمیلی به مبلغ یک میلیون تومان بر اساس شرایط اعلامی دولت هستید لطفاً از طریق همین خط تلفن همراه ،حداکثر تا 5 روز آینده عدد ۱ را به ۶۳۶۹ ارسال نمایید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دوباره قراره بدن منم دیدم

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
کلاهبردایه مواظب باش تو طور شون نیفتی

نه  فک کنم راسته تو کانال خبری استانمون زده بود امشب 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

واسه بعضیا این پیام اومده ولی حرفی از شرایطش نزدن یهو دیدی بعد از واریز گفتن وام یک میلیونیه با سود 18 درصد 😒

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

📸 آغاز مرحله دوم پرداخت وام یک میلیونی به یارانه‌بگیران

🔹وام مرحله دوم برای حمایت از خانوارهای یارانه بگیر به مبلغ یک میلیون تومان است.

🔹مانند مرحله قبل بازپرداخت آن ۳۰ ماهه با اقساط ۳۵۱۰۰ تومان خواهد بود که از تیرماه از حساب یارانه افراد کسر خواهد شد.

❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️

🔺آغاز مرحله دوم پرداخت وام یک میلیونی به یارانه‌بگیران

🔹دومین مرحله اعطای وام یک میلیون تومانی برای یارانه‌بگیران آغاز شد.

🔹‌امروز پیامک ثبت نام این وام از سرشماره وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی به نشانی V.Refah برای برخی شهروندان ارسال شد.

🔹این وام مرحله دوم برای حمایت از خانوارهای یارانه بگیر به مبلغ یک میلیون تومان است که مانند مرحله قبل بازپرداخت آن 30 ماهه با اقساط 35100 تومان خواهد بود که از تیرماه از حساب یارانه افراد کسر خواهد شد.

🔹در مرحله اول تسهیلات حمایت کرونایی خانوارهای یارانه بگیر به 21 میلیون و 51 هزار و 214 سرپرست خانوار پرداخت شد./فارس

#اطلاع_رسانی_کنید

🚨به کانال 80هزارنفری صدای خوزستان بپیوندید 👇

https://t.me/joinchat/AAAAAD77033vqpNE81_iPw

خدایا خیلی شکرت   

شنیدم که میخوان دوباره بدن....اما شما عجله نکن ..هنوز وقت هست...یکوقت کلاهبرداری نباشه...

عشق چیست؟؟   شخصی به همسرش میگوید: من عاشق تو هستم،و بدون تو نمیتوانم زندگی کنم.اما این عشق نیست،گرسنگی است...شما نمیتوانید در آن واحد هم کسی را دوست داشته باشید هم بی تابانه نیازمندش باشید...عاشق واقعی کسی است که معشوقش را آزاد میگذارد تا خودش باشد..در عشق اجباری نیست..عشق یعنی امکان انتخاب  به معشوق دادن....برای آنکه چیزی یا کسی را بدست آوری ،،رهایش کن................ .  .......شما برای شاد بودن نیاز به  هیج مردی ،ندارین..این مخصوص بعضی خانمهای نی نی سایته که میگن چرا شوهرم بغل نمیکنه ،چرا کنارم نمیخوابه،شما اول خودتو قوی کن و بدون فقط بخدا و محبت خدا نیازی داری و بس.بعد ببین چطور شوهرت میجسبه بهت،یک جور قانون جذب هم هست😉 امتحان  کن😊خدایا شکرت که در تاریخ ۹.۹.۹۹. منم به حاجتم رسیدیم.و به چشم خودم معجزه اتو دیدم.شکرت.شکرت.شکرت.