2789
گلم بخدا حالم خیلی بده یه پسر فامیل مون هست خیلی دوسش دارم از بچگی ولی وضع مالی شون خیلی بده ما وضع ...

ببین واقعا بخاطر شرایطشه که نمیتونه قبول کنه بلاخره زندگی هزارتا خرج داره الان میگی حاضری با نداریش بسازی ولی اون داره به آینده فکر میکنه بلاخره مرده غرورش لح میشه نتونه نیاز زنشو  برآورده کنه واقعا فقر بی پولی مصیبته توام عاقلانه و منطقی فکر کن به فکر خودت باش

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
اه گور بابای پول مگه همه چی به پوله اخه انسانیت این وسط چی میشه بس

کاش همه اینجور فکر میکردن عزیزم ولی خیلیا فقط ادعا انسانیتشون می شه ولی وقتی موقعه عمل میرسه تازه میفهمی چجور ادمای بد ذاتی بودن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کاش همه اینجور فکر میکردن عزیزم ولی خیلیا فقط ادعا انسانیتشون می شه ولی وقتی موقعه عمل میرسه تازه می ...

میدونم گلم زمونه طوری شده که نمیشه ادمایی خوب رو به راحتی پیدا کرد ولی هستند کسایی ثروتمند ولی طوری رفتار میکنند انگار از قشر متوسط جامعه هستند فقط دنیا برعکس عمل میکنه ادمایی بد گاهی بیشتر از ادمایی خوب سر راهمون قرار میگیرند شما هم امیدتون بخدا باشه همه پولکی نیست گلم 

میدونم گلم زمونه طوری شده که نمیشه ادمایی خوب رو به راحتی پیدا کرد ولی هستند کسایی ثروتمند ولی طوری ...

آره درسته ولی کاش سر راه ماهم قرار بگیره من بابام وضع مالیش خیلی خوب بود ولی ورشکست شد خیلی بد شد بعد من 6سال تو یه رابطه بودم همه راضی ولی انگار از قبل مادرپدرش ناراضی بودن ولی دلیل اصلیشو نفهمیدم ولی مطمئنم بخاطر وضع مالیمون بوجد آخرم مارو با عشق از هم جدا کردن با گریه خیلی قبولشون داشتم ولی الان فهمیدم یه ذره انسانیت نداشتن دل نداشتن 

آره درسته ولی کاش سر راه ماهم قرار بگیره من بابام وضع مالیش خیلی خوب بود ولی ورشکست شد خیلی بد شد بع ...

پس بهتر بذار برن ادمی که باید بره همون بهتر که بره .. هیچ اشکالی نداره بابات ورشکست شده که  شده همینکه زنده و حی و حاضر براتون کافیه اون مرد دوباره بلند خواهد شد صبور باشید روزگار روی یه پاشنه نمیچرخه زمین گرد و همه رو در بر میگیره نگران نباش گلم