2789
من کع عقدم زیاد شب پیش هم نیستیم بخاطر همین همه میگن بری خونه ی خودت همش پیش همید بیشتر حال میده الا ...

ایشالله زودتر این کرونا تمام بشه تمامیه عروس و دومادا به ارزوی دلشون برسند همچنین شما 😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نامحرمیم اما نامزدیم 

در واقع دوستید دیگه این رسمم از تهرونیاست بابا یه بارکی عقد بکنید تموم بشه بره دیگه اینا چه رسمیه اخه ملت در میارن اخه مگه چقدر عمر میکنیم که اونم با اینهمه رسم عمرمونو تلف میکنیم ایشالله شما هم هر چه زودتر سروسامان بگیرید

وضعیت من خیلی بده

عزیزم میدونم ولی خداروشکر کن که در کنارته حتی نتونی لمسش کنی من کسی که دوسش دارم حتی نمیدونم کجاش با کیه چیکار میکنه همش دلتنگم و اشک از چشام میاد پایین خدا به دلمون صبر بده😔

عصابم حامله شد از بس ......خاهشا مخالف نظر منی ریپ نزن حوصلتو ندارم 🔕
عزیزم میدونم ولی خداروشکر کن که در کنارته حتی نتونی لمسش کنی من کسی که دوسش دارم حتی نمیدونم کجاش با ...

ایشالا بهترینا نصیبت بشه

💗برا حامله شدنم و شفای مادر شوهرم صلوات دعا کنید مرسی💕
چرا چی شد که نرسیدین عزیزم

گلم بخدا حالم خیلی بده یه پسر فامیل مون هست خیلی دوسش دارم از بچگی ولی وضع مالی شون خیلی بده ما وضع مون آنچنانی نیست اما بهتریم از اونا بعد چن ماه پیش بهم پیشنهاد دوستی داد منم قبول نکردم یه بار بهش زنگ زدم بیا پارک رفتم دیدمش خیلی خوشگله دست و پام میلرزید دیوانه وار عاشقشم بهش گفتم بیا باهم ازدواج کنیم حاضرم نداری و فقر بکشم فقط باتو باشم اونم جواب منفی داد میگه ما مستاجریم پول نداریم قصد زن گرفتن ندارم دیگه خیلی حالم بده بخاطرش دوتا نامزدی بهم زدم هرکس میاد خواستگاریم یه بهانه ای پیدا میکنم واقعا عاشقشم😔ولی نمیشه بهم برسیم خیلی فقیرن یا شایدم پسره منو نمیخاد نمیدونم

عصابم حامله شد از بس ......خاهشا مخالف نظر منی ریپ نزن حوصلتو ندارم 🔕