ولي گرده ليمو ميريزمو اخرشم يكم زعفرون و ابليمو طبيعي
نه اندازه اي كه ترشش كنه ولي محشرش ميكنه
عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم هر کی قرمه سبزیمو میخوره میگه خوشمزست ولی خودم فک میکنم جاداره بهتر بشه
خودمون بعضي وقتا توهم ميزنيم رو غذاهامون عزيزم
وقتي همه ميگن خوبه مطمعن باش خوبه
عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏
يا اخرش يه ليمو ببر ابشو چند قطره بچكون جوري كه ترشش نكنه
من چند سال پيش فاميلمون قرمه پخته بود عاشقش شدم يعني ازش پرسيدم گفت اخرش ليمو تازه ريخته
ازون به بعد ميريزم منم
من هر كدومو داشته باشم ميزنم بخوام باهم بزنم خيلي كم ميزنم ترشش نكنه بدم بياد