خیلی حوصلهم سر رفته. بیاید حرف بزنید. ازدواجای جالب دیدید؟ دختر و پسر خیلی با هم فرق داشته باشن یا اینکه کلا جوری نبودن که بشه با هم تصورشون کرد؟ چه میدونم هر چی که به نظر خودتون جالبه. بگید دخترای گل
پسره هیچی نداشت، نه قیافه، نه اخلاق، نه هیکل، نه کار درست حسابی، نه خونه، نه ماشین، نه خانواده ی درست حسابی
همه مونده بودن اصلا
هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خودم یه دختر خانمی رو میشناسم که تحصیلات ابتدایی داشت از یه روستای محروم و دورافتاده. خیلی اتفاقی یه مهندس فارغالتحصیل تهران باهاش آشنا شد و بردش اروپا و الان اونجا زندگی میکنن. دختر خانم هم ادامه تحصیل داد و الان پزشکه